Sinem sonuçtan çok memnun

Beko Kurutma Makinesi Aparatımı Vermiyor

30 Ocak 2024 17:25
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Problemim çözüldü, müşteri temsilcilerine teşekkür ederim. 03.02.24 tarihinde aparatımı takmaya gelen Sultangazi teknik servisteki elemanlar da çok saygılı ve çözümcüldü. Markaya ve ilgili personellere teşekkür ediyorum.”

Beko'dan kurutma makinesi aldım. Makineyle birlikte bir kurulum aparatı da ücretsiz veriliyordu. Gelen servis, kurulum günü dolap üstünün daha sağlam olacağını söyleyerek aparatımı takmadı. İki defa 'Takın' dedim, 'Makineyi siz dolap üstünde kullanın. Zaten makine sessiz ve sallantısız çalışıyor. Üstelik üç yıl boyunca aparat hakkınız devam ediyor, istediğinizde gelir ücretsiz takarız' dediler. Bir hafta sonra dolap sallanmaya başlayınca gelip aparatı takın diye Beko genel servisini aradım. Rami'den genel servis geldi, 'Aparat ücretsiz ama servis ücreti alırız' dedi, 'Mağazanızla ilgilenen servis bu sözü verdiyse ona ulaşın' dediler. Mağazaya gittim, ilgili servis ise 'Ben ne dediğimi hatırlamıyorum' diyor. 'Bari aparatımı verin ya da gelip alayım' dediğimde ona da 'Olmaz' diyorlar. Hem takılması gereken gün beni yanılttılar hem de şimdi iyice çözümsüz kaldım. Gelen servis 50. Yıl Beko servisiymiş, Sultangazi bölgesine bakıyorlarmış. İstanbul Sultangazi Aygünler Beko'ya bağlılar. Sorunumun çözülmemesi halinde bahsi geçen bütün kurumları Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

31 Ocak 2024 15:16

Sultangazi Beko ile ilgili bir şikayette bulundum. Şikayetim üzerine arayan Müşteri temsilcisi gayet ilgiliydi, servisi yönlendirdiklerini söylediler fakat şikayetimle alakalı olan servisin tutumunda ve söylediklerinde hiçbir değişiklik yok. Servis hâlâ aynı şeyleri söylüyor, peki müşteri hizmetleri neyi çözmüş oldu şu an?

31 Ocak 2024 09:08 (Şikayetten 15 saat sonra)
31 Ocak 2024 11:20

Beko müşteri iletişim merkezi benimle iletişime geçti. İlgileri için teşekkür ediyorum. Sorunumun çözülmesi için servise yönlendirdiklerini, servisin geliş tarihini netleştirmek adına arama yapacağını söyledi. Şimdi servis aradı, ben gelirsem yine ödeme alırım diyor. Şikayetten falan haberim yok, sadece yönlendirme yapıldı kurulum için diyor. Bu nasıl bir koordinasyonsuzluk?

03 Şubat 2024 16:38

13 Şubat 2024 11:44

Hanife sonuçtan çok memnun

Hanife
13 Ağustos 2024 12:54
"Çağrı merkezi değil beni ilk arayan sonradan şikayetime dönen yetkiliye evime gelen genel müdürlük servis ekibine teşekkür ederim"

Muhammet
20 Şubat 2024 12:44