22 Ağustos 2023 15:494.462
Gürcan'ın Teşekkür Mesajı
Servis eve gelerek yerinde inceleme yaptı. Sorunlu kumandanın değişimi sağlandı. Teşekkürler.

30-35 gün kadar önce Beko B50 c 890 a/ 50" Android TV satın aldım. Aldığım günden beri kumanda da kısa sürede pil bitirme sorunu var. Kaliteli (Duracell) marka pil kullanmama rağmen yeni taktığım pil 3-4 gün içinde bitiyor.

Konuyla ilgili yetkili servise başvurduğumda kumandanın aksesuar kategorisinde olduğunu ve değişim/yeni ürünü ücretli olarak (300 TL) alabileceğim belirtildi. Müşteri hizmetleri de aynı bilgiyi verdi. Kumandasız ben bu TV'yi kullanabilir miyim diye soruyorum hayır deniliyor fakat yeni cihaz da alsanız garantiye girmez deniliyor. Böyle saçma bir açıklama/mazeret cevap olamaz. Beko'nun kalitesine güvenerek aldığım cihazdan pişman oldum.

23 Ağustos 2023 10:07 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Gürcan
23 Ağustos 2023 10:55

Genel müdürlükten bir kişi iletişime geçerek servisin daha önce belirttiği aynı şeyleri tekrarladı; "Kumanda aksesuardır, garantiye girmez" miş. 30-40 gün günlük cihazın kumandası bozuk diyorum, ücretli olarak alabilirsiniz diyorlar. 3-4 günde yeni takılan pilin bitmesi normal mi diyorum, şirket politikamız böyle garantiye girmez, ücretli verelim diyorlar. O zaman şirket politikanızı gözden geçirin. 300-400 TL'lik bir kumanda için şirket itibarınızı düşürmeyin. Hayatımda ilk defa kumanda kullanmıyorum. Bu kumandadaki sorun düşme, çarpma vb. Bir şey sonucunda da bu durum oluşmadı. Evimde başka bir Beko TV daha var, o TV'yi ve kumandasını yıllardır kullanıyorum. Pili ortalama 10-12 ayda bitiyor. Beko'nun bu sorunu çözerek garanti kapsamı dahilinde ücretsiz olarak kumandanın değişimini sağlamasını bekliyorum.

Gürcan
20 Eylül 2023 13:04

Beko Android TV Kumandası Pili Çabuk Bitiyor

5 Eylül 2024 23:433.522

"Sorunlu cihaz yenisi ile değiştirilerek mağduriyet giderildi. Müşteri memnuniyetine verdikleri İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Beko Kumandam Pil 5 Günde Pil Bitiriyor

23 Mart 2024 17:24576

"Beko ailesine çok teşekkür ediyorum"

Revizyonlu Beko TV'nin Sürekli Donma Ve Garanti Sorunları

19 Ekim 2024 18:036.365

Merhaba, Beko'dan revizyonlu Android TV aldım. 1.5 yıllık süreçte kullanırken sıklıkla "donma\kilitlenme\ekranın açılm...

Revizyonlu Beko TV'nin Sürekli Donma Ve Garanti Sorunları
3 Yorum

Beko Android TV Arızalı

10 Şubat 2024 01:173.785

Beko Android TV aldım ve aldığımdan bu yana kendiliğinden kapanıyor, ayrıca kendiliğinden menü, filmler ve ayarlar bölüm...

Beko Android TV Arızalı

Veli
Beko Lütfen Yardım Edin

Beko LütfenYardım Edin

Serdar
Beko Televizyonda Kararma, Değişim Talep Ediyorum!

Beko TelevizyondaKararma, Değişim Talep Ediyorum!

Cüneyt
Beko Ekran Sorunu Yaşıyoruz Tekrar!

Beko Ekran SorunuYaşıyoruz Tekrar!

Hidayet

Öne ÇıkanKonular