Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kombi Sorunumun Çözülemeyen Gaz Valfi Sorunu

03 Ekim 2023 14:39

Beko kombimin gaz valfi şikayetinden ötürü servise müracaatımı yaptım 28.08.2023 tarihinde 4 defa gaz valfi değişti fakat sorunumu halen çözemediler. Otuz yedi gün oldu. Çağrıyı açtırıyoruz müşteri hizmetlerinden değişim istediğimi bu sürecin çok uzadığını çoklu müdahale olmasına rağmen sorunumun giderilemediğini beyan ettim benim haberim olmadan 29.09.2023 tarihindeki oluşturulan randevu ya gelmeden çağrıyı kapatıyorlar. Bense tekrar aradım müşteri hizmetlerini bana sorunun giderildiğini çağrınızın kapatıldığını söyledi. Bana değişim istediğim ondan herhalde sorun yok denilip kapamışlar Elazığ'da Adıyaman'a ekipmanlarla personel geldi yine aynı devreye girmiyor alev yanmadığı içinde gaz kokusu eve ve binaya yayılıyor büyük firma dedik yanılmışım depremde ölmedik ya gaz patlamasıyla ya da karbonmonoksitten öleceğiz bu işi artık hukuki yoldan haledeceğiz bir buçuk aydır evimizde duş dahi alamıyorum. Bu da Beko yetkililerin ayıbıdır can bu kadar ucuz olmamalı. İlgili bölge müdürlüğün ve Beko Koç gurubu'nun yetkililerine duyurulur.

10 Ekim 2023 20:06

Maalesef yetkili firmadan hiçbir şeklide çözüm odaklı bur dönüş ve sonuç olmadı beni arayıp haklısınız yetklilerimiz sizinle iletişime geçecek denilip kapatıyorlar

10 Ekim 2023 20:02

Beko Kombi Sorunumun Çözülemeyen Gaz Valfi Sorunu Beko kombimin sorunu 43. Gününe girdi 10.05.2023 tarihinde ayşenur hanım Beko uzman müşteri temsilcinizim diye beni aradı konuyla ilgili görüşmeler yapıp bana döneceğini belirtti fakat arkası bağlar gazeli ne arayan ne de soran var Beko CEO su cengiz bey'e ithafen şunu söyleyeyim sizin idarenizde bulunan Beko genel müdürlük ve teknik müdürlük ne işe yarıyor ben o kadar mağdur durumda bırakıldım'ki inanın Beko yetkililerine Koç gurubuna dinilecek bir cümle bulamıyorum çok alelade bir yönetim ile bu işi yapıyorsunuz insanlar bundan dolayı mağdur oluyor ben müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinmeye çalışıyorum oysaki bunu Beko tarafı yapmalı bilgilendirme yükümlülüğü ve sorumluluğuna sahip bir şirket olmalı diye düşünüyorum ve ben kombimi mutlaka değiştireceğim yasal yolla bunu yapacağım şikayet varda ki çözüldü ibaresini yazıyolarya çözümleri sadece beni arayıp haklısınız demelrinden ibaret çözüm odaklı değil yazıklar olsun böyle şirket politikasına ve zihniyetine kesinlikle tavsiyem bu markanın hiçbir ürün gurubunu almayın çünkü insan rezil oluyor çözüm odaklı çalışmıyorlar

04 Ekim 2023 17:58

Beko genel müdürüne ve servis sorumlu müdürüne ithafen 28.08.2023 tarihinden itibaren Beko marka kombimin gaz valfi sorunundan dolayı servise müracaat ettim şu an tarih 04.10.2023 bu süre zarfında sorunum halen giderilmedi 4 defa gaz valfi değişti sözde orijinal parça ve servis güvencesi dedik bakın 10 defadan fazladır Beko müşteri hizmetleri ile görüşmem oldu sonu hüsran randevu olşturulmasına karşın kafalarına göre gelmeden sorun yok deyip çağrıyı kapatıyorlar beni dün Beko genel müdürlüğünden demet hanım aradı bu işin ciddi olduğunu acil müdahale olacağını dedi ve randevu oluşturdu komedi yani servis randevu için 03.10.2023 tarihindeki randevuyu 04.10.2023 tarihinde hizmet sağalayalımmı çok yoğunuz dediler insani davranış olarak kabul ettim bugün için bekledim gelen giden yok SMS geldi baktım kafasına göre 05.10 2023 tarihi yazıyor sonra bir SMS daha geldi bu defada 04.10.2023 yazıyor bende demek ki bir hata oluştu düzeltmişler diye bekliyoruz saat 17.30 oldu bende müşteri hizmetlerini aradım bana 05.10. 2023 tarihinde gelecekler yani tam bir fiyasko ilgili müdürlere bu üstün başarılarından dolayı tebrik esiyorum bu durum ile ilgili görsel ve videolar var komedi izle izle gül

Ek
Ek
03 Ekim 2023 15:10 (Şikayetten 31 dakika sonra)
04 Ekim 2023 17:59

Sorun çözülmesi nedeni ise kimse gelmedi komedi ve rezalet

09 Ekim 2023 20:14

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kombi 8 Aydır Çalışmıyor

Cengiz
05 Mayıs 2024 17:00
Beko Kombi 8 Aydır Çalışmıyor
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
30 Ekim 2024 13:37

Merve
03 Mart 2025 13:54
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinin İhmali Gaz Kaçağına Yol Açtı

Ezgi
20 Kasım 2024 23:21
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kombi Patlama Sesi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sevgi