Büşra
28 Aralık 2023 15:03

İki yıllık inox çamaşır makinemin üzerinde lekeler oluşmaya başladı. Deterjanlık kısmında ise boya attı. Servis çağırdığımda bu sorunun yeni nesil inox beyaz eşyalarda sıkça görüldüğünü ve diğer müşterilerin aynı durumdaki beyaz eşyaların görsellerini gösterdi. Makinemin fotoğraflarını çekti ancak geri dönüş yapmadı. Tekrar servisi çağırdım, fotoğrafları çekildi ve parça veya makine değişimi talep ettim. Talebim kabul edilmedi ve müşteri temsilcisi nemli bir ortamda olup olmadığımı sordu. Banyomda havalandırma sistemi bulunuyor ve aynı problem buzdolabımda da başladı. Son model eşyaların bu şekilde olması ve üstelik fabrikasyon hatanın kabul edilmemesini oldukça yanlış buluyorum. Tekrar talep oluşturdum ve gerektiği takdirde Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvurmaktan çekinmeyeceğim.

28 Aralık 2023 17:11 (Şikayetten 2 saat sonra)

Kübra
20 Eylül 2023 22:54

Hatice
22 Ağustos 2024 23:40
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Banu
29 Haziran 2024 14:35
Beko Çamaşır Makinesi Kıyafetlere Leke Yapıyor
Beko Çamaşır Makinesi Kıyafetlere Leke Yapıyor
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
13 Mart 2024 04:13
"Beni arayıp sürecin her anından haberdar eden fazlasıyla ilgilenen marka temsilcisi arkadaşa çok teşekkür ederim makinenin yenisi ile değişimi yapıldı beni arayıp ilgilenen arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum ayrıca markaya da ürünün arkasında durduğu için teşekkür ederim"

İlknur
28 Eylül 2024 13:19