Ufuk sonuçtan çok memnun

Ufuk
17 Nisan 2023 07:18
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Efendim öncelikle malum eski Türkiye'de dilekçelere çok önem verilirdi. Babam (73) istediği için yazmıştım. Makinemizin 17 yaşında olduğunu ilk defa arıza yaptığını serviste öğrendim ve arızası sadece bir kayışı kopmuş. Evden aldılar arıza tespiti yapıldı ve kayış değişimi bedeli iletildi. Onayladık. Siparişini verdiler. Bayram sonrası teslim edilecek. 400 TL. Beko müşteri hizmetlerine anlayışları ve desteklerinden dolayı çok teşekkürler. Sadece 3-4 saat içinde iletişime geçildi ve harika bir organizasyonla konu çözüldü. Haftada 2-3 kullanılan 17 yılda ilk arıza çıkan marka ve hızlı çözüm. Teşekkürler”

Beko ekmek yapma makinesi garanti süresi geçmiş bkk 2500 cihazımızı servise götürmüş. Babam 73 yaşında illa parçası bulunur diyor. Cihazın sorunu karıştırıyor hamur yapıyor sürekli fakat pişirmeye geçmiyor. Beyni değişmeliymiş. Yardımınızı rica ederim.

17 Nisan 2023 15:06 (Şikayetten 7 saat sonra)
Ufuk
18 Nisan 2023 15:19