Elif sonuçtan çok memnun

Beko Ekmek Makinesi Küf Sorunu

19 Mart 2024 02:39
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Özellikle Derince yetkili servisteki bayan çok ilgili ve nazikti sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Beko marka ekmek yapma makinesinin kazanını yerleştirdiğim alanın küflenmesi sebebiyle garanti kapsamında bir kez değişimini gerçekleştirdim. Ancak, gelen yeni makinede de aynı sorunu yaşadım. Bu durum kullanıcı hatası değil, makinenin kronik bir sorunudur. Fakat garanti süresinin bir ay geçmesi nedeniyle firma, bu modelin artık üretilmediğini belirterek farkını ödememi ve yenisini gönderme teklifinde bulundu. Benim hatam olmadığı halde ürettikleri ürünün arkasında durmayan firma, şimdi de bana yeni ürün satmaya çalışıyor.

19 Mart 2024 11:54 (Şikayetten 9 saat sonra)
19 Mart 2024 17:13

Firma küflenen parçayı ücretli bile değiştirmediği gibi (sorunlu bir mal olduğu için üretilmiyor artık) bana ısrarla aradaki farkı ödeyip üst modelini satmaya çalışıyor fakat bunun içinde 3bin lira gibi bir fiyat söyleyip bununda misal olduğunu kesin olmadığını söylüyorlar ve bu farkın kabul ettiğimde bana kesin bildirileceğini söylüyorlar hiçbir firmanın kendi hatasını bana yüklemesini kabul etmiyorum hakkımı gerekirse yasal yollarla aramaya devam edeceğim

29 Mart 2024 20:51

Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
10 Aralık 2023 18:07