Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Temiz Yıkamıyor

Fatma
01 Nisan 2023 01:22

Ya ben şikayet etmekten yoruldum. Onlar hiçbir şey yapmamaktan yoruldu. Yani, beni bin defa aradınız, ama hiçbir çözüm yok. Hayatta yaptığım en büyük hata çeyizim için Beko marka çamaşır makinesi almak oldu. Yani, çok kötü yıkamıyor. Daha nasıl anlatayım, yani 1 gün giyilen kıyafetin üzerindeki lekeler bile duruyor. En kaliteli deterjanı kullanıyorum, makineyi yarıdan fazla doldurmuyorum. Yine boş, yine boş. Lütfen artık bir çözüm bulun. Yıl olmuş, kaç böyle bir firmanın makinesi nasıl temiz yıkamaz ya? Anlamıyorum.

07 Nisan 2023 12:46

Ben zaten şikayet yazmıştım bu da şikayetinin devamı servis beni aradı kirli kıyafet hazırlayın biz makineyi deneyeceğiz temiz yıkıyor mu yıkamıyor mu diye ve bugün evime geldiler makineyi on yıkamayla neredeyse 4 saatlik programda çalıştırdılar böyle kontrol edeceklermiş ya 4 saatlik programı kim evinde kullanıyor Allah aşkına 4 saatte beni bile atsanız tertemiz çıkarır böyle bir şey olabilir mi en uzun programda çalıştırıp sonuca bakacaklarmış velhasıl bizim şikayet boşuna oldu bir çözüm yok ben yine kirli kıyafetlere kaldım Beko gibi bir firmanın çözüm odaklı hiçbir uğraşı olmadı insan üzülüyor hem verdiği paraya hem de makinenin temiz yıkamamasına

01 Nisan 2023 13:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

Uğur
Uğur

Yeni aldığım Beko 10 kg çamaşır makinesi o kada kötü yıkıyordu 10 yıl dan beri kullandığım eski bekomu mumla arar oldum. Özellikle beyazlarda inanılmaz kötü bildiğiniz beyazımtrak çıkıyor utanmasa siyahlastıracak

Beko Kategorileri