Hasan
26 Şubat 2023 22:15

Beko çamaşır makinesi program almıyor!
Ağustos 2022'de makinamı garantisi olduğu için kaplamasının değişmesini istedim kaplamamı değiştirdiler makine geldi ancak çalışmadı yetkili servis geldi 8 9 kere kapak değiştirdi ana kart değiştirdi o bu şu makine oldu aradan 5 - 6 ay geçti ve makinem şu an program almıyor sadece karma modda çalışıyor şubat ayında servis 3 4 kere geldi en son geldiklerinde arızayı tespit edemediler ve ayrıca evim artık fabrikaya döndü her ay yetkili servis geliyor bununla da kalmayıp gelen yetkililer çamaşır makinesini arıza fişinde küçük ev aleti olarak gösteriyorlar bu kadar saygısızlık olmaz beni mağdur ediyorlar geçen de gelen yetkilide 1 dakika da baktı gitti adama söylüyorsun böyle böyle diye sanki hiç duymuyor lütfen artık bu makineyi değişin veya bu soruna çözüm bulun ben artık bıktım çünkü 3 4defa Silivri,5 6 kere Büyükçekmece,2 kere Gürpınar servisinden geldiler 4 5 kere ana kartı değişti makinemin kapağı değişti evde dağ gibi çamaşır birikiyor ama servisin umurunda değil lütfen bana kulak verin.

01 Mart 2023 07:46

27 Şubat 2023 14:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

Beko Kategorileri