Faika sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bulaşık Makinesi Servis Sorunları Ve Artan Arızalar

12 Ekim 2024 14:40

Beko BM 3003 markalı bir bulaşık makinemiz var ve son 1 aydır sürekli sıkıntı yaşıyoruz. Sebebi de Arçelik'in servisinden kaynaklı. İlk şikayetimiz makinenin ısıtmaması ve düzgün temizlememesiydi. Servisi çağırdık ve sorun çözüldü diyerek gittiler fakat düzelmedi. Bu birkaç defa tekrarlandı ve her geldiklerinde makinenin şikayetleri arttı. Başlat düğmesi bozuldu, makine kapalıyken çalışmayı sürdürdü, su almamaya başladı. Vs. Tek bir sorun varken servis her geldikten sonra daha farklı şikayetlerle tekrar çağırmak zorunda kaldık. Sorunumuz çözülmediği gibi yakında perte çıkacak. Her hafta 1-2 defa servis çağırmak zorunda kalıyoruz. Neredeyse her geldiklerinde servis ücreti de ödemek zorunda kalıyoruz. Artık bu durumun düzeltilmesini ve işini bilen kişilerin bulaşık makinesinin bütün sorunlarını düzeltmesini istiyorum. Tek bir sorun varken daha fazla sorunla karşılaşmamamız gerekiyordu. Eski bir makine de değil. Sorunumuzun artık çözülmesini talep ediyorum.

12 Ekim 2024 18:01 (Şikayetten 3 saat sonra)
22 Ekim 2024 11:20

Şikayetimden sonra geri dönüş aldım. Sözde çok ilgileniyormuş gibi olan biteni telefonda detaylıca dinlediniz, ilgileneceğiniz söylendi. Makinemizin atölyeye götürülmesini istemediğimi söylemiştim ama bir şekilde annemi ikna edip makineyi atölyeye aldınız. Aldığınız günden beri annemi her gün aradınız ilgileniyoruz takibimizde diyerek. Günler sonra bir gün yine annemi arayıp parlatıcı alan bölmenin sızdırdığını, problemin orada olduğunu söylemişsiniz. İlk şikayetimiz ısıtmadığı içindi ve teknik servis her geldiğinde birçok özelliğinde problem çıkardı. Biz algılamada problem yaşayan insanlar olsak bu söylenene inanacağız ama makinenin ısıtma sorunu devam etti buna ek olarak kablosu, tuşları hep değişti, kapalıyken makine çalışmaya başladı, su almamaya başladı ve makineyi atölyeye gönderdiğimizde bu sorunların hepsi devam ediyordu. Şimdi de arayıp daha makinenin yapılmadığını ve 1600 TL lik ödemeyi kabul edersek makinenin yapılacağını söylüyorlar. Biz yakında yapılmış bir şekilde gelir rahatlarız diye beklerken, bu kadar gün neredeyse 10 gün belki de daha fazla gün geçti ama yapılmamış. Neredeyse her gün, sorunumuz çözülmemesine rağmen 500 TL ödeme alınıyordu bizden. Her şeyi geçtim makinenin kapalıyken çalışmasının sebebi parlatıcı bölmesinin sızdırması olamaz, bunu bize inandıramazsınız ve bunun için istenen ödeme inanılmaz. Ben bu ilgisizliği de ödemeyi de kabul etmiyorum. Sorunumuz 1 ken 5 yapan sizlerin gerçekten sorunu halledeceğinize inandık. Bana sorunla ilgili geri dönüş yapmanızı istiyorum. Maddi ve manevi telafi bekliyorum.

Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bulaşık Makinesi Sorunu Bir Yıldır Çözülmüyor Teknik Servis Sonuçsuz

Mahsun
02 Eylül 2025 16:05
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Esmanur
18 Kasım 2024 16:20

Zeynep
16 Eylül 2023 01:25
Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Mizgin
29 Şubat 2024 21:55
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
28 Kasım 2024 19:40