Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Beko Bluetooth Bağlantısı Problemi.

14 Kasım 2023 23:41

Hemen hemen aynı zamanda almış olduğum Beko 65 inch ve Arçelik 55 inch Android TV'lerle ilgili olarak:
İnternette çok araştırma yaptım ve ilgili marka sitesindeki (Arçelik+Beko) açıklamalara göre TV'leri aldım. TV'ler Android olması doğasıyla bluetooth bağlantısı da yapabiliyor diye belirtiliyor. Ancak söz konusu bir bluetooth cihazı TV ye tanıttıktan sonra TV yi kapattıktan sonra tekrar geri tanıtmanız gerekiyor. Direkt olarak bağlanamıyorsunuz. Her seferinde bluetooth kulaklığı vb. Aratıp buluyor ve bağlanıyorsunuz. Kısacası tanıtılmış cihazlar için bir "Bağlan-Connect" tuşu veya bölümü yok.
Ayrıca TV kanallarının kaydedilmesi ve USB Memory kısmı ile de ilgili sıkıntılar var. Bu kısımlarda zaman zaman çalışmıyor.
Bu da firmanın sitesinde yazan üstün özellikli TV yi çok hantal duruma getiriyor. Bu konuyla ilgili olarak dört beş kere bildirimde bulundum. Servis geldi. Konuyu araştırıyoruz deyip cevap vermediler. Konuyu Arçelik müşteri servisi ve WhatsApp hattından da bildirdim. Cevap gelmedi.
Firma internet sitesinde reklamını yaptığı özellikleri tam olarak sunmuyor.

Crystal Pro X B65 c 985 b/ 65" 4K Smart Android TV.

15 Kasım 2023 12:45 (Şikayetten 13 saat sonra)

Hasan
Hasan

Aynı sorunu bende yaşıyorum, konu ile ilgili bir çözüm sağlayabildiler mi?

Hayır maalesef

Beko Android TV Arızalı