Ece sonuçtan çok memnun

Balparmak Apitera Dox Şekerlenmiş

Balparmak Apitera Dox Şekerlenmiş
01 Mart 2023 12:35
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Aynı gün içerisinde Balparmak'tan bana geri dönüş oldu. Çok kibar ve ilgili davrandılar. Düşündüğümden çok daha kısa sürede ürün değişimi yapıldı. Ürün bugün elime ulaştı. Son derece memnun kaldım. Balparmak ürünlerini kullanmaya devam edeceğim. Teşekkür ediyorum.”

26 Şubat 2023 pazar günü Bursa podyum park içerisindeki Macro Center'dan 3 adet Balparmak apitera propolis çeşitlerinden satın aldım. Zaten apitera propolis ve apitera Zen ürünlerini severek kullanıyordum. Serideki diğer ürünleri de denemek istedim. Apitera dox maalesef şekerlenmiş, katılaşmış diğerleri gibi değildi. Üstelik son kullanma tarihleri 2024. Kullanmakta tereddüt ettim ve içmemeye karar verdim. Bunun nedenini öğrenebilir miyim?

01 Mart 2023 12:57 (Şikayetten 22 dakika sonra)
Ece
Ece
17 Mart 2023 13:03

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Balparmak Apitera Propolis Ürününde Tanecikli Yapı Ve Son Kullanma Tarihi Sorunu

Bülent
30 Temmuz 2025 15:55

Balparmak Yüksek Yayla Çiçeği Balı Bozulmuş Ve Açılabilir Kapak Sorunu

04 Şubat 12:36
balparmak-yuksek-yayla-cicegi-bali-bozulmus-ve-acilabilir-kapak-sorunu-1.jpg
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Balparmak Balında Doğal Lezzet ve İçerik Beklentim Karşılanmadı

Gülşah sonucu yetersiz buldu

Gülşah
26 Aralık 2025 16:12
Balparmak Çıt Kapaklı Bal Kapağını Açarken Elime Kesik Geldi - Güvenlik İhlali
balparmak-cit-kapakli-bal-kapagini-acarken-elime-kesik-geldi-guvenlik-ihlali-8.jpg
balparmak-cit-kapakli-bal-kapagini-acarken-elime-kesik-geldi-guvenlik-ihlali-7.jpg
balparmak-cit-kapakli-bal-kapagini-acarken-elime-kesik-geldi-guvenlik-ihlali-6.jpg
TrustBuy Güven Skoru