Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Dünyası Ayakkabı Siparişi Hüsranı!

Ayakkabı Dünyası Ayakkabı Siparişi Hüsranı!
27 Kasım 2023 16:16

Bursa Korupark AVM'de 19 Kasım Pazar günü çocuğum için ayakkabı bakmaya gittik. Birçok mağaza gezdikten sonra Ayakkabı Dünyası mağazasında bir modele karar verdik. Ancak karar verdiğimiz 44,5 numara çocuğuma dar geldi. Görevli, sistemden 45 numaranın göründüğünü ve sipariş geçersek ayırtabileceğimizi söyledi. Yüzde 20 civarı bir indirim olduğunu ve o günün son gün olduğunu vurguladı. Ödeme yaparak kargo adresimizi verdik. Yaklaşık 10 gün geçtikten sonra, bugün mağazayı aradık. Çalışanlar, ayakkabının olmadığını ve para iadesi için mağazaya gelmemiz gerektiğini belirttiler. Ben aramasaydım kimse bizi arama niyetinde değildi. Ayakkabı yoksa neden satış yaptınız ya da varsa neden göndermediniz? Kara Cuma dahil tüm indirimleri kaçırdık. Şimdi aynı ayakkabıyı daha yüksek fiyata almak zorundayız. Zararımızı kim karşılayacak? Kredi kartımdan ücret kesilmişti, ilk taksit ödemesi de yaklaşmıştı. İnsanları bu duruma düşürmenin riskini neden alıyorsunuz? Şimdi Ayakkabı Dünyası'na gelip zaman kaybetmek ve sadece bir imza atmak zorundayım. Maddi ve manevi tüm kayıpları ben neden yaşıyorum? Tek hatam Ayakkabı Dünyası'nı tercih etmek ve güvenmek miydi? Şu anda eşimle dönüşümlü olarak hastanede refakatçilik yapıyoruz ve bu durum da araya girdi. Ayakkabıyı zaten oraya gidip alabileceğimiz bir durum olsaydı kargo ile istemezdik. Sözlerinizin karşı tarafı ne kadar maddi ve manevi zora soktuğunun farkında mısınız? Çocuğumun ayakkabıyı beklerken kurduğu hayalleri ve yazlık ayakkabıyla okula gitmek zorunda kalmadan bahsetmiyorum bile.

06 Kasım 2023 13:01
Kader sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 00:05
Soner sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 07:10
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Ayakkabı Dünyası'ndan Alınan Botta Kısa Sürede Yırtılma Ve İade Sürecinde Sorun

21 Ağustos 18:08