Axa Sigorta Orijinal Camı Yan Sanayi Cam İle Değiştirdi

21 Temmuz 2023 12:123.880
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
İlgi ve yardımınız için teşekkürler

2012 model Volkswagen Polo aracımı Axa Sigorta ile mavi Göksu sigorta aracılık hizmetlerine kaskosunu yaptırdım.
Camımda meydana gelen hasarı gidermek için Axa sigortanın anlaşması olan kasko firmam üzerinden bir firma ile iletişime geçtim ve cam değişimi talebinde bulundum. Axa sigortanın orijinal cam değişimi güvencesi ile bu talepte bulundum.
Ancak aracımın orijinal camını iznim ve bilgim dışında yan sanayi bir cam ile değiştirdiler. Bu konu hakkında da bilgilendirme yapmadılar. Camın yan sanayi olduğunu fark ettiğimde ise bu konu hakkında bilgi verdiklerini iddia ettiler. Bilgim olsaydı asla orijinal olan camımı yan sanayi bir cam ile değiştirmezdim.
Orijinal cam takmadıkları için aracımın değeri düştü. Ne sigorta firması mağduriyetimi gideriyor ne de cam firması. Üstelik kaskomda orijinal parça değişimi yazmasına rağmen böyle bir sorunla karşılaşmış olmak çok saçma. Yıllardır kasko için orijinal parça parası ödüyorum.
Sigorta şirketi ise artık orijinal camı karşılayamayacağını ve her seferinde yan sanayi cam takılacağını belirtti. Kendi hatalarını neden ben çekmek zorundayım.
Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Aracımın değeri düştü. Olması gerektiği gibi orijinal cam takılmasını istiyorum.

21 Temmuz 2023 12:17 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sn. T. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

25 Temmuz 2023 10:21

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin Sn. T. ile iletişime geçilerek orijinal cam takılması hususunda bilgi paylaşımı sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

25 Temmuz 2023 10:24

İlgi ve yardımınız için teşekkürler

Axa Sigorta Güven Sarsan Kasko Hizmeti!

Resul
12 Aralık 2023 13:191.552

Uzun süredir Axa şirketinden kasko ve sigorta hizmeti almaktayım. 21.10.2023 tarihinde yaşadığım trafik kazası sonrasınd...

Axa Sigorta'nın Mağduriyet Yaratan Kasko Süreci

Ulaş
11 Aralık 2024 10:017.483

Axa Sigorta, mağduru daha da mağdur eden bir sigorta şirketidir. Yıllarca, ola ki başımıza bir kaza gelirse bir güvencem...

1 Destek

Tümünü Gör
Axa Sigorta Ve Ekspertiz Bürosu Mağduriyeti!

Axa Sigorta VeEkspertiz Bürosu Mağduriyeti!

Muhterem
Axa Sigorta Hüsranı!

Axa Sigorta Hüsranı!

İlhan
Axa Sigorta Asistan Hizmeti Hüsranı!

Axa Sigorta AsistanHizmeti Hüsranı!

İlhan
Axa Sigorta Evimin Hasarı Çözülmedi