Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 20:33

Ankara Sincan Atasun şubesinden eşim için aldığımız polaroide marka çerçeve ve Seiko marka cam güneş gözlüğünün camlarında kenarda ortaya yakın asimetrik şekilde logo benzeri işaretler olduğunu far ettik. Her iki camda da görüş alanı içinde bulunan ve kullanıma engel bu durumun şube normal olduğunu bir şey yapamayacaklarını beyan ettiler. Genel merkezlerinin bu durumu çözeceklerine olan kanaatim nedeni ile ilk olarak buraya yazıyorum. Daha sonra Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

02 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

03 Temmuz 2024 12:32

Arayan soran yok maalesef

05 Temmuz 2024 14:58

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Temmuz 2024 15:47

Ürünüm Seiko firması tarafından yapılırsa teşekkür ederim

23 Temmuz 2024 22:26

Ürünüm yollandı sorun giderilmeden geri geldi. Seiko camların nerede ise ortalarına denk gelen firmanın söylediğine göre logolar normalmiş. Bu marka ve Atasun tercih edenler bu konuyu dikkate alsınlar. Biz tabi ki Hakem Heyeti'ne başvuracağız.

Anonim
Anonim

%kaçlığı ne kadara almıştınız? Değişim vs oldu mu?

08 Temmuz 2024 18:50
Müge sonuçtan memnun değil

06 Aralık 2024 09:10
Şadi sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 23:23
Atasun Hatalı Ürettiği Lensleri Değiştirmeyi Reddediyor