08 Temmuz 2024 18:50

Atasun Optik'ten yarım çerçeve ve Essilor marka optik cam almıştım. Bir ay içerisinde fotoğraftada görüleceği gibi sağ çerçevenin ve sol çerçevenin sol üst köşelerindeki cam kesimlerinde çatlak oluştu. İkamet ettiğim yerde şubesi olmadığı için 3 ay kadar sonra şubesine uğradım yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

Neyse sadece köşelerde çatlak oluşmuş böyle kullanayım dedim ancak kısa süre sonra iki camında üst kısımlarında birbirinin aynısı çatlak oluştu. Sonrasında yine yolum Atasun Optik' e düşünce incelemeye gönderelim dediler. Gelen cevap olumsuz oldu. Yaklaşık 45 yıldır uzak gözlüğü kullanan birisiyim ve çok farklı çerçeveler ve camlar kullandım.

Hiç böyle bir çatlamayla karşılaşmadığımı belirtmek istiyorum. Böyle her iki gözlük camını da çatlatacak şekilde iki kere darbe almış olsa çerçevede çizik, ezik, boya atması vs olması gerekmez miydi? Gözlüklerimi çok dikkatli kullanırım. 5 yıldan daha az kullandığım bir gözlüğümü hatırlamıyorum. Son gözlüğümü 10 yıldan fazla kullandım. Çizilme ve çatlama olmadı.

Camlar çizilmesin diye temizlik kurallarına uyarım. Çerçevelerimi de dikkatli kullanırım. Kullanım hatası neticesinde çatlama olsa yarım çerçevede çerçevesiz bölümde çatlama olması gerekirdi. Yine çatlama darbe aldığı bölümde olurdu. Çerçevede de iz olurdu ve bende kendi hatam neticesinde çatlama oluşsa başvuruda bulunmazdım.

Bu çerçevede her iki camda da ilk ayda çerçeveli bölümde ve aynı köşelerde birbirlerinin aynısı ve simetrik çatlaklar oluştu. Bir gözlükte düşmeyle, simetrik olarak kapalı bölümlerde ve aynı köşelerde çatlaklar oluşmasının da ne kadar mümkün olduğunu da bilmiyorum.

Atasun Optik personelinin ilgisi nedeniyle alışverişe başlamıştık ancak ürünlerinin arkasında durmaması bizde hayal kırıklığı oluşturdu. Elveda Atasun Optik.

09 Temmuz 2024 09:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

12 Temmuz 2024 18:05

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

14 Temmuz 2024 12:15

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Essilor Cam, Kusurlu Ürüne Sahip Çıkmıyor.

23 Ağustos 2023 16:16
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:35
Günay sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 19:00
Atasun Optik Hatalı Gözlük Camı
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 10:21
Taner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 18:28