Ahmet sonuçtan çok memnun

Kendi Kendine Düşen Gözlük Camı Ve Garanti Sorunu

27 Ekim 2024 11:35
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Marka camı değiştirerek mağduriyetimi giderdi. Teşekkür ederim.”

2 hafta önce Taurus Atasun Optik'ten aldığım çerçevesiz gözlük boynumda takılıyken bir anda camı yere düştü. Düştüğünü ben fark etmedim bile arkadan birisi seslendi cam düştü diye. O zaman yerden camı aldım ve biraz zorlayıp camı çerçeveye taktım. Hafta sonu gözlüğün aldığım Atasun'a uğradığımda gözlük camının garantisi olmadığını için değişim olmayacağını söylediler. Gözlüğü ben yere düşürmedim ki gözlük camı kendi kendine yerinden çıkıp yere düştü. Bu yüzden üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olacağınız düşünüyorum.

27 Ekim 2024 11:48 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

28 Ekim 2024 13:14

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Tüm soru, talep ve İşlemleriniz ile ilgili bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

28 Ekim 2024 14:08

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ahmet
Ahmet
06 Kasım 2024 12:09

Marka camı değiştirerek mağduriyetimi giderdi. Teşekkür ederim.

Atasun Garanti Kapsamındaki Ürünü Kullanıcı Hatası Diye Geri Çeviriyor

Selahattin
28 Haziran 2024 18:17
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Camı Düşmesi Sonrası Garanti Desteği Sağlanmadı

04 Haziran 2025 15:12