Seden sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Yanlış Ölçüm Sorunu

01 Temmuz 2024 14:53

Atasun Optik Forum Bornova Mağazasından 20 Mayıs 2024 tarihinde 8 yaşında ki kızım için gözlük camı siparişi verdik. Mevcut çerçevesi aynı firmadan alındığı için sistemde göz ölçümleri mevcut olduğu iletildi ve camlar 4 gün sonra geldiğinde mevcut sistem kaydına göre kesilerek bize teslim edildi. Ancak kızım görme problemi olduğunu zemini eğimli gördüğünü o an bildirdi. Gözünün ancak alışacağını söyleyerek bizi gönderdiler. 10 gün sonra mağazaya yeniden gittik, sözde kontrol ederek kendileri ile ilgili bir sorun olmadığını, her şeyin sisteme uygun olduğunu ileterek yeniden gönderdiler. Bir hafta sonra yeniden gittik kızımın gözünde hissedilir bir kayma görünür oldu buna rağmen yeniden bizi geri çevirdiler. Kızımın doktoru bağımsız bir optik firmasından kontrol önerdi. Önerisine uygun optisyeni olan bir optik firmasına gittik ve 5 dakika içinde gözlük odaklarının hatalı olduğunu ilettiler. Yinede 2. Bir doktora götürdük ( kanıt amaçlı reçete elimizde) ve onlarda sadece bir nokta koyarak odak merkezinin hatalı olduğu ilettiler. Nihayet Atasun a gidip bu defa sesimizi biraz yükseltince kusura bakmayın kesen arkadaş merkezi doğru kesmemiş merkezi hatalı biz size hemen yeni cam sipariş edelim dediler. Tüm bu uğraşlar 1 aylık zaman dilimine mal oldu. Çocuğumun 1 ay yaşadığı sıkıntıya mı yanalım, harcadığımız zaman ve paraya mı yanalım, öğrendiğimiz kadarıyla gözde yaratma olasılığı olan kalıcı hasar riskine mi yanalım... Özetle karşılığında kibar bir özür ile "oluyor böyle insan hataları ne yazık ki zaman zaman " denilerek gönderildik. Sözde en büyük gücünün ölçüm olduğunu iddia eden bir kurumda yaşadığımız sorun bizi çok üzdü. Konu ile ilgili firmanın geri dönüşünün olacağını umuyorum.

01 Temmuz 2024 15:07 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Temmuz 2024 12:25

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
10 Aralık 2024 21:48
"Müşteri hizmetleri, mağduriyetimizi çözüp hemen sonuçlandırdılar. İlgilileri için teşekkür ediyorum."

Atasun Optik'te Yanlış Montaj Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Mağduriyet

19 Mayıs 2025 21:51

14 Ağustos 2024 14:46
Barış sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 14:23

02 Temmuz 2023 18:54