Rugaye sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Yanlış Gözlük Camı

16 Mart 2024 10:52
Rugaye'nin Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş sağlandı iadem yapıldı teşekkür ederim”

Oğlumun gözlük camı kırıldı. Iğdır'daki Atasun Optik'te Şubat ayında yaptırmıştık. Çalışan beyefendiye özellikle aynı camın takılmasını, sistemde doktorun reçetesinde yazan camın kullanılmasını defalarca belirtmeme rağmen farklı bir cam takılmış. Oğlum gözlüğü kullandı ve 'diğeri daha büyük gösteriyordu' dedi. Bunun üzerine oğlum böyle deyince tekrar mağazaya gidip camın yanlış takılıp takılmadığını sordum. Beyefendi, camın doğru takıldığını kesin bir dille ifade etti. Sonrasında göz doktoruna gidip takılan camın barkodunu gösterdim ve yanlış takıldığı teyit edildi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim ve tarafıma dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Ancak bir hafta geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmadı. Eğer çocuğum fark etmeseydi, yanlış gözlükle devam ederek numarasının büyümesi riskiyle karşı karşıya kalacaktık. Lütfen biraz daha özverili çalışın.

16 Mart 2024 10:59 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

16 Mart 2024 15:25

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Rugaye
Rugaye
17 Mart 2024 20:59

Geri dönüş sağlandı iadem yapıldı teşekkür ederim

Berrin sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2025 21:12
"A**Bey beni arayarak konu hakkında bilgi istedi. Atasun Novamall Manavgat şubesinde yaşanan sıkıntı nedeni ile personeller adına özür dilemiştir. Daha sonra da Serik Atasun mağazasına yeni camları yapıp ücretsiz gönderdiler. Tabi ki bu sağlık açısından bizim yaşadığımız sorunun tam çözümü değildi ancak yaklaşımları ve konuyu ele alış biçimleri markaya olan güvenimi tekrar sağladı. Atasun Novamall Manavgat mağazasına gitmem ancak diğer Atasun mağazaları için aynı şeyin geçerli olmadığını biliyorum. Atasun Serik'te gözlüğün yeni camlarını takan personelinize de kibar yaklaşımı için teşekkür ediyorum."
Yanlış Cam Takılan Gözlükte Mağaza İlgisizliği Ve Çözüm Sunulmaması

11 Kasım 2023 18:33
Atasun Optik 3 Aydır Ücretini Ödediğim Gözlük İçin Paramın İade Edilmesini İstiyor
Mirhan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Gözlük Çerçevesi Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Nisan 2025 14:07
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Çizilmez Denilen Gözlük Camı Çizildi, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

22 Ocak 2025 03:36