Atasun Optik Ümraniye Meydan Daki İmza İsteme

24 Aralık 2023 15:36

Kızlarımın dereceli gözlüklerini 15 yıldır Atasun'dan alıyorum ve gerektiğinde, gözlük yere düştüğünde veya benzeri durumlarda oluşan yamulma hasarları ya da burun kısmındaki plaketleri düzelterek eski haline getiriyorlar ve bunu hiçbir imza olmadan yapıyorlar! Bugün (24.12.2023) Ümraniye Meydan'a gittim; yine gözlüğü biraz yamulmuştu. Bana bir kağıt verdiler ve imzalamamı istediler; gözlük %50 ihtimalle kırılabilir diye. Ve eğer kırılırsa Atasun sorumlu olmayacak, biz sorumlu olacağız, yani eğer kırılırsa yeni gözlük çerçevesini kendim almak zorunda kalacağım. Ben tabii ki imzalamadan çıktım ve Buyaka'ya gittim; oradaki beyefendi doğrudan gözlüğü aldı ve tamir etti. Olması gerektiği gibi. Meydanda aynı işlem için yaklaşık 40 dakika beklemem ve evrakı imzalamam gerekirken, nasıl olduysa Buyaka'daki Atasun'a girip çıkmam sadece 5 dakikamı aldı. Her neyse, evraksız ve imzasız bir şekilde işlemimi tamamladılar!

24 Aralık 2023 17:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

26 Aralık 2023 15:08

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 22:01

Atasun Optik, İthal Diye Satılan Yerli Cam Kalitesizliği

30 Temmuz 2024 14:41
Atasun Optik, İthal Diye Satılan Yerli Cam Kalitesizliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 21:00

05 Eylül 2023 16:14
Atasun Ümraniye Cadde Şubesi Kızımın Göz Sağlığı İle Oynadı!
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 11:10