Esma sonuçtan çok memnun

Atasun Optik Teşhir Ürünü Sattı

20 Eylül 2024 00:42

İstMarina Atasun Optik'ten Tom Ford marka optik gözlük satin aldım. İki haftadır denediğim teshir urunu ne hikmetse benim aldığım günün akabinde satılmış. Baktım gözlüğe kenarı gevşemiş metal bölümünün renginde solma mevcuttu. Satan personele teshir ürününü bana mi verdiniz diye sordum ısrarla teshir olmadığını söyledi. Oysaki gözlüğün kenarı hem gevsek hem de yamuktu. Ayrıca teslim ederken acele bir şekilde kenarındaki barkodlu etiketi iznim olmadan koparttı ve attı. Mağaza kapanmaya yakin olduğu için mecburen çıktım ama bana ayıplı teshir ürününü verdiler.

20 Eylül 2024 09:22 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

20 Eylül 2024 15:46

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Selin sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2024 11:43
"Burada sorunumu paylaştıktan sonra 2 iş günü içinde sorun çözüldü. Hızlı bir şekilde benimle iletişime geçildi. Müşteri memnuniyetinin Atasun için önemli olduğunu anladım. İlginize teşekkür ederim."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Yaşadığım Hayal Kırıklığı

25 Eylül 2024 10:46
Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Yaşadığım Hayal Kırıklığı

24 Mart 2024 13:56
Atasun Optik Güvensizliği Ve Çalışsan Personelin Yanlış Bilgisi
Atasun Optik Güvensizliği Ve Çalışsan Personelin Yanlış Bilgisi

25 Nisan 12:19
Celal sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 15:50
TrustBuy Güven Skoru