10 Mart 2024 17:42

Atasun mağazasından aldığım Rayban 3857 model numaralı gözlükte iç camda yansıma oluyor. Güneşin yüzüme vurduğu zamanlarda güneşin rahatsız ediciliğini önlemek yerine göz bebeğim ve çevresi gözlük camına yansıyor ve bu çok rahatsız edici bir hal alıyor, görüşüm kısıtlanıyor. İlk kez böyle bir güneş gözlüğüyle karşılaştım. Gölge harici kullanımı göz yoruyor ki zaten amacı güneşte rahat hareket edebilmek. Bir kere değişim yaptırdım ancak yine aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm önerisi sunulabilirse çok sevinirim

10 Mart 2024 17:48 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

11 Mart 2024 11:28

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gözlük Camındaki Yansıma Görüşümü Kısıtlıyor

24 Ağustos 2025 11:05

26 Haziran 2023 20:16
Ahmet sonuçtan memnun

25 Haziran 2023 11:33
"İlginiz için teşekkürler"
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlükte Şaşırtıcı Deformasyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

24 Ekim 2024 11:42