13 Eylül 2024 12:08

İzmir Karşıyaka Çarşı Atasun Optik mağazasından Şubat ayında Ray-Ban Wayfarer polarize güneş gözlüğü aldım. 1 ay sonra camında baloncuklar olduğunu fark ettim, garantiye gönderildi. Tek cam değişimi yapıldı (ki tek cam değişimini kesinlikle kabul etmiyorum, kusurlu ürün değişimi ya da ücret iadesi istiyorum). Sonra Ağustos ayında polarize camında lekeler olmaya başladı. Garantiye gönderildi. Fabrika hatası yoktur şeklinde iade edildi. Ürünü 6.000 TL'ye aldım, 6 ay kullanamadım. Servise gidiyor, 1 ay gelmiyor, sorun çözülmüyor. Kusurlu ürün bu şekilde kullanılması mümkün değildir. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Atasun Optik'in maalesef eski kalitesi ve güvenilirliği yok. Tekrar kesinlikle alışveriş yapmam.

13 Eylül 2024 13:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Eylül 2024 16:27

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Melisa sonuçtan memnun

İzmir Karşıyaka Atasun Optik Mağduriyeti

11 Eylül 2024 13:39
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 08:07
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 17:10

19 Nisan 2025 21:43