Atasun Optik Ödeme Bekleniyor

Atasun Optik Ödeme Bekleniyor
20 Temmuz 2023 11:44

18 Temmuz tarihinde online aplikasyondan yaptığım alışverişte hesap kartıyla ödeme yaptım. Para hesabımdan düşmüş olup sipariş numaram oluşturuldu fakat detaya girdiğimde ödeme bekleniyor gözüküyor. Atasun'u aradığımda ısrarla benden provizyon numarası ve onay kodu istiyorlar. Ben dekont paylaşıyorum. Yeterli görmüyorlar resmi dekontun yazmayan kodlarını ben nasıl onlara verebilirim telefonu açan yetkili hiçbir zaman çözüm odaklı değil sadece not düşüp dönüş yapacağız. Dönüş yapacağız deyip duruyorlar fakat herhangi bir çözüm bulunamamış olup hesabımda da param yok bankamı aradığımda ödemenin Atasun'a gönderilmiş gözüküyor. Siparişimi hala oluşturulmadı ve çözüm hala yok.

20 Temmuz 2023 12:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Temmuz 2023 12:33

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Nazeli sonucu yetersiz buldu

06 Ağustos 2023 15:37
Fatma sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2023 22:27
"Müşteri temsilcilerini her aradığımda çok yardımcı oldular bugün 16.36 itibariyle beni arayan temsilcide yaşanan aksaklıktan dolayı Atasun Optik adına mahcubiyetlerini dile getirdi. Ve sistemsel sorunun giderildiğini kargolama işleminin yarın gerçekleştirileceğini aktardı. Atasun Optik güvenirliğini ve müşteri memnuniyetini nasıl önemsediğini göstermiş oldu. Teşekkürler"

03 Temmuz 2025 23:17
Atasun Optik Hediye Aldığım Defolu Ürün İçin Çözüm Bulamıyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 13:17
Atasun Optik'in Özensiz İlgisiz Hizmeti