Atasun Optik Kargodan Gelen Ürün Kırık Çıktı

Atasun Optik Kargodan Gelen Ürün Kırık Çıktı

Atasun Optik internet sitesinden aldığım güneş gözlüğü, kargodan ben olmadığım halde başka birine teslim edilmiş. Bugün kargoyu açtığımda gözlüğün kırık olduğunu gördüm. Atasun Optik şubesindeki arkadaşlar yardımcı olmuyorlar ve garantiye göndermemi söylüyorlar. Canlı destek ise şubedeki çalışanların garanti kapsamında olmadığını söylüyor. Yardımcı olun lütfen.

22 Haziran 2024 15:16 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

22 Haziran 2024 15:22

Mahkeme yollarına bai vurmak istemiyorum bayramdan önce kargo ben yokken şirketime bırakılmış ben bugün açtım ürünü daha ve kırıktı

24 Haziran 2024 10:45

Halen iletişime geçen kimse olmadı

25 Haziran 2024 11:34

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

30 Haziran 2024 08:26

Gözlüğümü garanti kapsamında incelemeye gönderdim lütfen yardımcı olun ve kullanıcı hatası diye not düşmeyin bu başlı başına sizin hatanız

Atasun Optik_Sorunlu Ürün Hakkında

"Sayın ilgili; Konu, Şikayetvar platformuna taşındıktan sonraki ilginiz ve anlayışlı yaklaşımınız için teşekkür ederim."

Atasun Optik Garanti Kapsamı Yok

Atasun Optik'ten aldığım Rayban marka gözlük garantiye gidip geldikten sonra gözlüğün plaketleri düştü bunun için de tek...

1 Destek1 Yorum

Sipariş Gecikmesi Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

19.04.2025 tarihinde Atasun Optik mağazasından lens siparişi verdim. Bugün 01.05.2025 ve aradan 2,5 hafta geçmesine rağm...

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlük Kendi Kendine Kırıldı

Atasun Optik'ten aldığım güneş gözlüğü kendi orijinal kutusunda muhafaza etmeme rağmen çerçevesi olduğu yerde kullanmadı...

Atasun Optik Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!

"İlgileri için müşteri temsilcilerimize çok teşekkür ederim, yeni bir gözlük ile değiştireceklerini söylediler. Memnuniyetimizi önemsemeniz beni çok mutlu etti."

Atasun Optik Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!

Tümünü Gör
Atasun Optik Değişimden Gelen Gözlüğün Defolu Olması

Atasun OptikDeğişimden Gelen Gözlüğün Defolu Olması

Azra
Atasun Optik'ten Alınan Rayban Polarize Gözlük Pişmanlıktır!

Atasun Optik'tenAlınan Rayban Polarize Gözlük Pişmanlıktır!

Onur
Atasun Optik Müşteri Memnuniyeti Sıfır