06 Haziran 2023 20:28

08 Haziran 2023 21:12

Atasun'dan 19.05.2023 de almış olduğum gözlük çizik çıktığı için 20.05.2023 de firmaya geri götürdüm ve ürünün değişmesini istedim ama arkadaşlar ürünü garantiye gönderdiler ve red cevabı aldık. Sorunun benden kaynaklı olduğunu söylediler fakat mağazadaki arkadaşlarda haklı olduğumu söylediler. Firmadan istediğim ürünün yenisi ile değişimi

Ek
Ek
06 Haziran 2023 19:16

Çizik ürün teslim ettiler. Değişim konusunda yardımcı olmadılar sorunu biz de olduğunu beyan ettiler

07 Haziran 2023 10:19 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Haziran 2023 16:48

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

07 Haziran 2023 16:58
Atasun Optik Çizik Gözlük Teslimi

Arkadaşlarınız konuyla ilgili beni aradılar fakat hatanın benden kaynaklı olduğunu ısrarla söylüyorlar ama anlatamadığım konu şu bu ürünü verirken Çizikti ve ben bunu ertesi günü size getirdiğim mağazadaki arkadaşlarınız da aynı şekilde kabul etti ben bu ürünün kontrol edilip düzgün bir şekilde bana teslim edildiğine inanmıyorum yasal konuda da gerekli mercilere başvuruda bulundum

07 Haziran 2023 16:59
Atasun Optik Çizik Gözlük Teslimi

Mağazadaki arkadaşların yazmış olduğu tutanak ekte mevcuttur

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Gözlüğün Vida Sorunu Ve Garanti Reddi

20 Nisan 10:45
Said sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 21:50