Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Numaralı Gözlük Pişmanlığı

03 Haziran 2024 16:35

Anneme Atasun Optik'ten numaralı gözlük aldık. Çalışan personel, uzak ve yakın mesafeyi bir arada görebileceğimiz gözlük almamızı önerdi ve aldığımız 2 adet gözlüğü de uzak ve yakın mesafe için kullanabileceğimizi, bir sorun olursa değiştirebileceğimizi söyledi. Biz de ucuzuna kaçmayalım, bir kere oluyor, iyisi olsun diye uzak ve yakın mesafeyi bir arada görebileceğimiz gözlükleri tercih ettik. Gözlüklerin gelmesi 15 gün sürdü. Gözlükler geldiğinde kullanımda sorun olduğunu söyledik ve mağaza, alışma sürecinin normal olduğunu belirtti. Alışamazsanız ücretsiz olarak ayırırız dedi. Biz de inandık. Aradan 1 ay geçti ama gözlüklerdeki sorun çözülmedi. Bugün tekrar Atasun'a gittik ve gözlüklerin uzak ve yakın mesafeyi ayırmak istediğimizi söyledik ama bize bunun imkansız olduğunu, fatura tarihinden itibaren 45 gün içinde ücretsiz değişim yapılabileceğini söylediler. Madem böyle bir süre var, neden en başta bize söylenmedi? Atasun'dan numaralı gözlük almak şu an bir pişmanlık. Şu an 2 adet gözlük fiyatına 1 adet gözlüğü bile ayıramıyorlar. Ben hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağım.

03 Haziran 2024 16:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

05 Haziran 2024 12:23

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

25 Temmuz 2024 21:12
Yetkin sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 19:52
"Sorunumun çözümünde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim."
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Müşteri Memnuniyeti

26 Mart 2024 13:35

19 Mayıs 00:20
Atasun Optik'te Kötü Ürün Kalitesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Atasun Optik'te Kötü Ürün Kalitesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Talebinde Ekstra Ücret Şoku: Atasun Optik Pişmanlığı

18 Haziran 18:25