Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Atasay'dan Aldığım Yüzükte Taş Düşmesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Atasay'dan Aldığım Yüzükte Taş Düşmesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
22 Kasım 2024 05:22

Atasay İzmir İstinyePark mağazasından nişanlım için aldığım tek taş yüzük, 2 ay kullanım sonucunda taşı düşmüştür. 03.10.2024 tarihinde Atasay İzmir İstinyePark şubesine teslim ettim. 90 dolar karşılığında yapılacağını söylediler. Kabul ettim. 46 gün geçti. 21.10.2024 ve 08.11.2024 tarihlerinde ürün hakkında bilgi almak için İzmir Atasay İstinye mağazasını aradığımda, tamir aşamasında olduğu söylendi. 46 gün oldu, haber vermediler. Atasay müşteri ilişkilerine mesaj attım, genel merkezde İzmir İstinye şubesine ulaşıyor ve İzmir İstinye Atasay mağazası o kadar rahat ve umursamazca bir mail atıyor. Mailde, 09.10.2024 tarihinde yüzüğün tamir edildiğini ve bana ulaşamadıklarını söylediler. 21.10 ve 08.11 tarihlerinde zaten ben aramıştım, telefon kayıtlarım var. 46 gündür personel ve yönetim hatası yüzünden bekliyoruz. Müşteri hizmetleri sorun çözmek yerine telefonda 'para para parayı verin ancak o zaman alırsınız' diyor. Mağduriyeti karşılayacak hiçbir adım atılmıyor, özür bile dilenmiyor. Muhatap olabilecek kimse yok, paranızı boşuna çöpe atmayın. Atasay bizim için pişmanlık oldu. Tüketici Mahkemesinde hakkımı arayacağım.

22 Kasım 2024 05:19

Atasay İzmir İstinyePark mağazasından nişanlım için aldığım tek taş yüzük 2 ay kullanım sonucunda taşı düşmüştür. 03.10.2024 tarihinde Atasay İzmir İstinyePark şubesine teslim ettim. 90 dolar karşılığında yapılacağını söylediler kabul ettim. 21 gün teslim süresi vardı 46 gün oldu 21.10.2024 ve 08.11.2024 tarihinde ürün hakkında bilgi almak için Atasay İstinye mağazasını aradığımda tamir aşamasında olduğu söylendiler 46 gün oldu haber vermediler. Personel ve yönetimin hatasını müşteriler çekmek zorunda değil. Atasay müşteri ilişkilerine mesaj atım genel merkez İzmir İstinye şubesine ulaşıyor ve İzmir İstinye Atasay mağazası o kadar rahat ve umursamazca bir mail atıyor mail de 09.10.2024 tarihinde yüzüğün tamir edildiğini ve bana ulaşamadıklarını söylediler 21.10 ve 08.11 tarihlerinde zaten ben aramıştım telefon kayıtlarım var 46 gündür personel ve yönetim hatası yüzünden bekliyoruz Müşteri hizmetleri sorun çözmek yerine telefonda para para parayı verin ancak o zaman alırsınız diyor Mağduriyeti karşılayacak hiçbir adım atılmıyor özür bile dilenmiyor Muhatap olabilecek kimse yok paranızı boşuna çöpe atmayın Atasay bizim için pişmanlık oldu Tüketici Mahkemesinde hakkımı arayacağım

atasaydan-aldigim-yuzukte-tas-dusmesi-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-3.jpg
22 Kasım 2024 07:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

22 Kasım 2024 11:52

18.11.2024 Tarihinde Atasay Müşteri hizmetlerine konu ile ilgili bildirim yapmıştım. Müşteri hizmetleri yetkilisi 24 saat içerisinde atılan mail mesajlarına dönüş yaptıklarını söylemişti 5 gün oldu cevap yok ne arayan var ne mesaj atan tarih 22.11.2024 oldu sadece şikayet var.com üzerinden göstermelik mesaj atılıyor 5 gündür neden çözülmüyor hatanızı kabul etmek bu kadar zor mu 21 gün süre ile teslim aldığınız ürünü 51 gün oldu teslim edemediniz her şey göstermelik çözüm sıfır. Ürünü satana kadar her şey sonrası fiyasko para odaklı firma kötü müşteri hizmetleri.

22 Kasım 2024 13:49
22 Kasım 2024 14:04

21 gün tamir süresi diyorsunuz 51 gün oluyor ve yapacak bir şey yok diyorsunuz hala para, ödeme diyorsunuz ben diyorum ki arayın beni Kaan bey personelimiz bir hata yapmış yüzüğünüzü size vermeyi unutmuşuz genç bir kızın yüzük hevesini kırdık 2 aya yakın süre yüzüksüz bıraktık özür dileriz diyeceğiniz yerde para para para para yazıklar olsun sizin şirket politikanıza ve müşteri hizmetlerinize

Ercan
Ercan

Kaan beyin tüm yazdıklarını destekliyoruz Atasay sokak arası kuyumcularının yanından geçemez hizmet sıfır ürünlere önce çok yüksek fiyat çekip sonra mahalle ağzıyla yarıya düşüyorlar ürünlere ürünün değeri kadar işçilik ödüyoruz karşılığı sıfır...

Murat
Murat

Şikayetleri okuduktan sonra firmaya bakış açım kökten değişti.

Görkem
Görkem

Köklü firmalara da güven yok artık geçmiş olsun çok.

Kaan

Geçmiş olsun bildirim için teşekkürler Atasay harici başka bir kuyumcu bakacağım

Kağan sonuçtan memnun değil

12 Temmuz 2024 11:01
Atasay Agora AVM Tamire Giden Yüzük Gelmiyor
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48

23 Ağustos 2024 03:42