Atasay Mağazasında Ekspertiz Süreci Kabusu

12 Ekim 2024 13:512.107

Kocaeli Symbol AVM'deki Atasay mağazasından almış olduğum bilekliği sertifikasıyla birlikte satmak üzere15.09.2024 tarihinde getirdim. Fabrikaya ekspertize göndereceklerini, 1 haftaya sonuçlanacağını söylediler. 1 hafta sonra gittim daha gelmedi dediler. 2 hafta sonra gittim daha gelmedi dediler. 11.10.2024te artık dayanamadım gittim bileklikten hala haber yok mu diye çıkıştım. Oradaki beyefendi ilk defa zahmet edip bilgisayarından ürünün durumuna baktı. Tabi beni günlerdir sinirlendirdiği için bayağı çıkıştım 1 hafta diyor 1 ay olmuş bileklik ortada yok. Kayıp mı ettiniz ne oldu. Diyorum siz buraya kavga etmeye mi geldiniz diyor. Evet ben müşteriyim ve haklıyım 1 ay sürecekse 1 ay deyin niye oyalıyorsunuz insanları dedim. Yarın burda olacak ürününüz dediler. Ben gelip sorduğum için mi şimdi yarın geliyor. Nasıl denk geldi. Böyle dedim. Cevap yok. İnşallah su yolu bilekliğimi sağ salim bana verirler fakat lütfen mağazayı bu konuda uyarın. Çok lakayıtlar ve hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar.

14 Ekim 2024 09:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Ayşe
16 Ekim 2024 11:24

Henüz tarafıma bir dönüş sağlanmadı. Ayrıca 8 kart bilekliğin satış fiyatı 38500 TL iken bana 5400 lira fiyat verdiler. Bu nasıl mağaza bu nasıl bir değer kaybı? Bir de ekspertiz raporunu bana göstermediler. Yarım bir sayfanın fotoğrafını çekebildim rica minnet. Bilekliğimin değiştirilmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Lütfen acil olarak konuyla ilgilenir misiniz?

22 Ekim 2024 16:48

Sayın Müşterimiz Öncelikle Atasay’a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ilgili departmanlarımız ile paylaşılmıştır. Tarafınıza iletilen eksper fiyatı ile ilgili herhangi bir yanlışlık bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Atasay'dan Aldığım Yüzüğün Tamir Süreci Ve Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

17 Ekim 2024 20:453.085

18.10.2020 tarihinde Atasay firmasından satın aldığım beş taş yüzüğümün bir adet taşının düşmesi sonucu 05.09.2024 tarih...

Atasay'dan Aldığım Yüzüğün Tamir Süreci Ve Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

Atasay Kuyumculuk Yeni Bilekliğim Kısa Sürede Bozuldu!

20 Nisan 2024 20:391.642

"Ürün değiştirildi genel merkezdeki görevlilerden çok şubedeki ilgisi ve mücadelesi için Kocaeli sembol mağazası çalışanlarına teşekkür ederim"

18 Şubat 2025 19:323.242

"Cepa mağazasına teşekkürler"

1 Destek

Bileklik Kabusu: İlgisiz Hizmet Ve Ekstra Ücret Talebi

15 Ekim 2024 15:092.230

2024 Temmuz ayında bir bileklik aldım. Aldığımın 2. Haftasında bileklik eğildi. (gece bileklikle uyumadım bile) 03.09.20...

Mall Of İstanbul Atasay Şubesinde Uğradığım İftira

Mall Of İstanbulAtasay Şubesinde Uğradığım İftira

Fatma
Atasay Kuyumculuk Hem Vakit Hem Para Kaybına Sebep Oldu!

Atasay KuyumculukHem Vakit Hem Para Kaybına Sebep Oldu!

Emre
Atasay Kuyumculuk Sıfır Ürün Diye Bize Tamir Görmüş Ürün Yolladılar!

Atasay KuyumculukSıfır Ürün Diye Bize Tamir Görmüş Ürün Yolladılar!

Zafer
Atasay Kuyumculuk Ayıplı Mal!

Atasay KuyumculukAyıplı Mal!

Elif