Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 17:52

23/12/2023 tarihinde Nextlevel AVM'deki Atasay şubenizden beyaz altın set aldım. Nişanlım ve ailesi Kayseri'de ikamet ettiği için bir hafta sonra küpenin taşının eksik olduğunu fark ettik ve ürünün iadesi için şubeyle görüştüm. 15 gün içerisinde iade etme hakkım olmasına rağmen, bana iade yapılamayacağını ve paranın %30 eksik verileceğini söylediler. Üstelik ödememi kredi kartı ile peşin yaptım. Başka bir Atasay şubesiyle görüştüğümüzde, sertifikamızın hiçbir şekilde doldurulmadığını ve ürün çıkışının yapılmadığını fark ettik. Ürün değişimini talep ettik ancak yardımcı olunmadı. Ankara'daki bu şubenizden şikayetçiyim ve bu durumun Atasay markasına yakışmadığını düşünüyorum. En kısa zamanda dönüş yapılmasını talep ediyorum.

06 Ocak 2024 10:33 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

08 Ocak 2024 17:11

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 10:38
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele
Taş Düşme Sorunuyla Bitmeyen Mücadele
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 16:23

İade Talebimde Yaşanan Karışıklıklar Güvenimi Sarsıyor