Asus Bilgisayar Kadar Kalitesiz Bir Firma Görmedim!

Ahmet
21 Eylül 2024 22:2914.503

30 Eylül 2023 Asus Tuf gaming A15 Fa507NU- LP052 Ryzen 7 7735 Hs RTX 4050 laptop satın aldım 8 9 ay hiçbir sıkıntı yoktu. Ama Ağustos 2024'te güç tuşu durduk yere arızalandı. Servise yolladım. Klavye değiştirildi. Servisten döndükten 2 3 hafta sonra bir anda ekran hatası aldım. Yeniden başlattıktan sonra gitti. Aradan 1 2 hafta sonra tekrar aldım. 14 Eylül'den beri mavi ekran hatası sıklıklığı artmaya başladı, sürekli almaya başladım. Bilgisayarı ilk açtığımda 3 4 defa alıyorum açıldıktan sonra alıyorum. Yani bilgisayar kullanılmaz halde şimdi üniversitem başladı ve bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak en önemli zamanda bilgisayarı kullanamıyorum. Konu hakkında teknik servise ulaştım bana bir video yolladılar mailden dediklerini yaptım. Ama hiçbir şey değişmedi. Hata tek bir şey olsa çözeceğim ama bir sürü hata kodu var hiçbirinin bir kaynağı yok neden olduğu bile belli değil. Servise tekrar başvurdum kargo firmasının gelmesi 3 gün tamir 1 hafta geri gelmesi 5 gün Allah bilir kaç hafta sürecek geldiğinde tekrar hata verecek mi belli değil sadece bir klavye değiştirip bunu nasıl başarabildiler bilmiyorum. Asus hayal kırıklığıdır. Kesinlikle övüldüğü gibi bir marka değil hiçbir övgüyü hak etmiyor. Servisten geri geldiğinde sorun çözülmemişse veya 1 2 ay içinde tekrar bir arıza alırsam CİMER ve Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

Eşref
Eşref
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2024 14:19

Aynı bilgisayardan bende de var. Elimi attığım yer elimde kaldı. Dışarıdan ulaşılamayan kasanın içindeki menteşe arızasına ve herhangi bir arızası olmadan durduk yere çalışmayan w tuşu için kullanıcı hatası dediler ve ek ücret istiyorlar. Bence asıl sorun servisin yaptığı bu haksızlıktan ziyade Asus'un hiçbir şekilde tüketicisine yardımcı olmamasıdır. Asus baştan sona pişmanlıktır.

Oyun
Oyun
19 Kasım 2024 22:58

Aynı laptop aynı sorun dostum tüm birikimim çöp oldu galiba moralim çok bozuk, bir çözüm bulabildiysen söyle

Tümünü Gör
Asus Yetkili Servis Sorunu

Asus YetkiliServis Sorunu

Ali
Asus Tuf A16 Laptop Açılmıyor Ve Açılıp Kapanınca Tekrardan Açılmıyor!

Asus Tuf A16Laptop Açılmıyor Ve Açılıp Kapanınca Tekrardan Açılmıyor!

Muhammed
Asus Bilgisayarda Ses Ve Donukluk Sorunu!

Asus BilgisayardaSes Ve Donukluk Sorunu!

Fulya
Asus Gaming Işık Kaçağı

Asus Gaming IşıkKaçağı

Burak
Asus Zenbook S16 Garanti Problemi!

Asus Zenbook S16Garanti Problemi!

Ramazan
Asus Ve KVK Teknik Servis Mağduru!

Asus Ve KVKTeknik Servis Mağduru!

Burak

Öne ÇıkanKonular