Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Kadar Kalitesiz Bir Firma Görmedim!

21 Eylül 2024 22:29

30 Eylül 2023 Asus Tuf gaming A15 Fa507NU- LP052 Ryzen 7 7735 Hs RTX 4050 laptop satın aldım 8 9 ay hiçbir sıkıntı yoktu. Ama Ağustos 2024'te güç tuşu durduk yere arızalandı. Servise yolladım. Klavye değiştirildi. Servisten döndükten 2 3 hafta sonra bir anda ekran hatası aldım. Yeniden başlattıktan sonra gitti. Aradan 1 2 hafta sonra tekrar aldım. 14 Eylül'den beri mavi ekran hatası sıklıklığı artmaya başladı, sürekli almaya başladım. Bilgisayarı ilk açtığımda 3 4 defa alıyorum açıldıktan sonra alıyorum. Yani bilgisayar kullanılmaz halde şimdi üniversitem başladı ve bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak en önemli zamanda bilgisayarı kullanamıyorum. Konu hakkında teknik servise ulaştım bana bir video yolladılar mailden dediklerini yaptım. Ama hiçbir şey değişmedi. Hata tek bir şey olsa çözeceğim ama bir sürü hata kodu var hiçbirinin bir kaynağı yok neden olduğu bile belli değil. Servise tekrar başvurdum kargo firmasının gelmesi 3 gün tamir 1 hafta geri gelmesi 5 gün Allah bilir kaç hafta sürecek geldiğinde tekrar hata verecek mi belli değil sadece bir klavye değiştirip bunu nasıl başarabildiler bilmiyorum. Asus hayal kırıklığıdır. Kesinlikle övüldüğü gibi bir marka değil hiçbir övgüyü hak etmiyor. Servisten geri geldiğinde sorun çözülmemişse veya 1 2 ay içinde tekrar bir arıza alırsam CİMER ve Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım.

Eşref
Eşref

Aynı bilgisayardan bende de var. Elimi attığım yer elimde kaldı. Dışarıdan ulaşılamayan kasanın içindeki menteşe arızasına ve herhangi bir arızası olmadan durduk yere çalışmayan w tuşu için kullanıcı hatası dediler ve ek ücret istiyorlar. Bence asıl sorun servisin yaptığı bu haksızlıktan ziyade Asus'un hiçbir şekilde tüketicisine yardımcı olmamasıdır. Asus baştan sona pişmanlıktır.

Ahmet

Rog serisi hariç Asus Tuf serisine üvey evlat muamelesi çekiyor klavye konusunda kullanıcı hatası deyip Lara istiyorlarsa Tüketici Hakları mahkemesine şikayet edip Ss ini alın ve müşteri hizmetlerine biraz kaba konuşup tehdit edin gerçekten sizin hatanız değilse büyük ihtimalle çözerler

Oyun
Oyun

Aynı laptop aynı sorun dostum tüm birikimim çöp oldu galiba moralim çok bozuk, bir çözüm bulabildiysen söyle

Ahmet

Benim sorunum halloldu ama 2 hafta sürdü arıza ana karttaki chipset yanmasından oluyormuş ama hala daha mantıksız chipset nasıl yanabilir yani anlamış değilim

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Asus Laptopun Güç Tuşu Kısa Sürede Bozuldu, Garanti Dışı Bırakılmak İstendi

24 Temmuz 2025 13:17
Mehmet sonuçtan memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Tuf Gaming F15 Bilgisayar Sorunu

10 Mart 2024 18:41
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Tuf Oyun Bilgisayarı Sorunları

11 Mart 2024 22:00