Arnica Küçük Ev Aletleri Garanti Kapsamından Değiştirilmeyen Arnica Halı Makinesi Yıkama Ucu

29 Temmuz 2023 18:10

Kızım anneler gününde hediye olarak Sıfır Arnica halı yıkama makinesi aldı. Servis geldi 2 dakikada kullanımını gösterdi ve gitti. Kurulumdan 1-1,5 ay sonra halı yıkamak için makineyi çalıştırdım, daha ilk halıya yıkamaya başladık ki halı yıkama ucu ilk kullanımda kırıldı. Kırık ucu alarak Kayseri'deki servise gittim. Kullanıcı hatası ama yine de müşteri hizmetlerine bilgi verelim, parçayı isteyelim dedi, garantiden değiştirirlerse değiştirelim dedi, 15 gün sonra parçanın geldiğini söylediler, servise gittim, kırılan parçanın müşteri hatasından kaynaklandığından dolayı garanti kapsama dışında kaldığını söyleyerek parçayı bana 280 TL'ye sattı.

Arnica müşteri hizmetlerini aradım. Daha ilk kullanımda parça kırıldı dedim. Belki de kırık ya da çatlak olarak gelmiştir dememe rağmen bana inanmadılar, koskoca marka 280 TL lik parçayı garanti kapsamında vermek yerine, isterseniz ücretli olarak yeni parça gönderelim dediler. Ben aldığım makinenin parçasının, ilk halıya sürdüğümde kırılmasından dolayı mağdur oldu, tarafıma garanti kapsamında ücretsiz büyük halı yıkama ucu gönderilmesini istiyorum.

30 Temmuz 2023 09:58 (Şikayetten 15 saat sonra)
Meral
Meral
31 Temmuz 2023 13:27

Hızlı bir şekilde iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Tabi ki sorunum çözülmedi. Koskoca bir şirket ısrarla suçu bize atarak kırılan parçayı değiştirmedi. Neymiş efendim parçaya müdahale etmemem gerekiyormuş. Sanki ben motoru ile ya da pompası ile uğraştım da bozdum. Kırılan sadece plastik halı yıkama aparatı. Bu değiştirmek o kadar mı zordu da hata müşteride diyerek değiştirmediniz, bir daha sizin markadan ben ve tanıdığım eş dosta alışveriş yaptıramayacağım.

31 Temmuz 2023 13:48

19 Aralık 2024 22:10
Filiz sonuçtan memnun

15 Temmuz 2025 12:40
"Müşteri hizmetleri geri dönüş sağladı. Süpürgem de tanır edilip teslim edildi teşekkürler"
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 16:17

Arnica Kayseri Artek Servis Şikayet

26 Mart 2024 13:44
Arnica Kayseri Artek Servis Şikayet
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arnica Halı Yıkama Makinesi Sürekli Arızalanıyor

27 Ocak 2025 11:51