Cihangir sonuçtan çok memnun

Arnica Blender Sekman Kırma Problemi

25 Mart 2024 13:36
Cihangir'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri olarak çok ilgililer her durum için irtibat kurarak süreci takip ediyorlar Sorunumu çözdüğünü için teşekkür ederim”

Arnica'dan 15 gün önce bir blender satın aldım. Bu ikinci blenderım; yeni aldığımın bıçağı, ilk aldığımın bıçağı gibi sekman kırıldı. Ne kadar kalitesiz olduğunu, 15 gün önce aldığım blender ile kanıtlamış oldu. Arnica servisi, garanti kapsamı dışında olduğunu söylüyor. Böyle bir durumun olması mümkün mü?

25 Mart 2024 13:45 (Şikayetten 8 dakika sonra)
27 Mart 2024 14:03

Merhabalar Müşteri hizmetlerinin aracılığıyla servise yönlendirildim. Servis kırılan parçanın değişimi için süreç başlattı Kırılan parçayı teslim ettik değişim için servisten mesaj bekliyoruz

29 Mart 2024 15:31

Mahiye sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2024 15:16
"Sorunuma çok hızlı bir şekilde çözüm getirdikleri ve ilgileri için Arnica ya teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 16:41
Arnica Blender: Kırılan Parçalar Ve Ücretli Servis Sorunu
Arnica Blender: Kırılan Parçalar Ve Ücretli Servis Sorunu
Semih sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2025 16:25
Deniz sonuçtan çok memnun

24 Mart 2024 20:32
"Arnica şimdiye kadar gördüğüm en hızlı çözümü sundu. Sorunumu takip eden Sibel Hanım, her adımda bilgilendirdi. Çok ilgili ve nazikti. Teşekkürler"
Arnica Diva Parçalayıcı Bıçağın Kısa Sürede Yerinden Çıkması

Arnica Küçük Ev Aletleri Kategorileri