Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Armut B**** İnşaat Firması Suç Duyurusu

Armut B**** İnşaat Firması Suç Duyurusu
30 Eylül 2024 10:48

B**** inşaat mimarlık ile 15 ağustosta armut.com aracılığıyla tanıştık.” B**** B****“adlı şahıs kendisini bana mimar olarak tanıttı. Çelik Villa yapımı için anahtar teslim fiyat teklifinde bulundular. Fiyat teklifinden sonra sürekli beni arayarak ikna etmeye çalıştılar. Evimize geldiler. BMW marka araç ve markalı saat ve giyim vs ile Projelerini gösterdiler. Sonra sözleşme imzalamadan önce örnek projelerini canlı görmek istedim. Bana 5 yıl önce (sözde kendisinin yaptığı) özlücede villayı gösterdiler. Daha sonra ofisine gittim. Ofisine girdiğimde (Bursa Nilüfer’de, Bauhaus karşısı ) koskocaman toplantı salonu gibi bir yerde iki kişi beni ofisinde ağırladı. Ama ofisin girişinde ne bir tabela ne bir isim vs yoktu. Sözleşmeyi hazırladılar. İmzayı attık. Ödemenin %60 ı olan, Bir milyon tl ödemeyi de yaptık. Sözleşme sonrası tasfiye işlemine başladılar. 1 hafta sonra da taş duvar işlemine başladılar. Taş duvar işlemi başladıktan 2 gün sonra taş duvar hesabında yanlışlık olduğunu arada yaklaşık 400 bin tl fark olduğunu! Söylediler. (işin Aslı Biz birkaç taş duvar firması ile teklif aldığımızda kendilerinin bize sunduğu teklif ile hemen hemen aynı idi. ) Böyle bir durumun kesinlikle olmadığını belirtmeme rağmen anlamak istemediler. Çünkü amaç farklıydı! Sonra konuşup arada uzlaşarak 100 bin tl ayrıca fark ödedim. Ama o günden sonra 3 haftadır daha bana villanın projesi bile atılmadı. (Bu adam sözde mimar! ) hatta tartıştığımızda hastayım, yakınım öldü vs bahaneler. Hatta kredi kartının son ödemesi olduğunu bir günlük 45 bin tl bile istedi. En son bana “senin benden alacağın yok ki “ dedi. Sözleşmemiz 60 günlük. 40 gün geçti. Benden 1 milyon 100 bin aldı. Daha henüz inşaatın projesi ve temeli bile yok. Daha sonra hukuksal detaylı firmayı araştırmaya girdim. Bursa'da birçok farklı kanallarla açılan dosyalarının olması. Bana yapılan muamelenin aynısını birçok kişiye yapmaları. Muhteşem planlı, yalan üretmeler. Kod adlarının olması vs. Kısacası adamlar bu işi çok güzel sistematik bir şekilde şebeke haline getirmişler. Birçok emektar insanın parasını bu yollarla almaları. Sözleşme bitmek üzere. Ortada tasfiye ve taş duvar dışında hiçbir şey yok. Göstermelik birkaç iş yapıp insanın parasını alıyorlar. Her şeyleri organize yalan üzere kurulu! Ve işin hukukunu da biliyorlar. Nasıl yargılanacaklarını da bu işten dolayı hapse girmeyeceklerini de zannediyorlar. Çünkü kaç kez davadan yırttılar.

profile profile profile
30 Eylül 2024 14:04 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

08 Ekim 2024 14:27

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Yorumlar (9)

Madenci
Madenci

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende aynı kişiler tarafından mağdur oldum

Samet

Merhaba, mail yazdım bakabilir mısınız? ************************

Murat

Geçmiş olsun Fatih bey. Maalesef aynı kisiler tarafından sizden 1 sene önce de ben mağdur edildim. Adaleti oyalamayı çok iyi biliyorlar. Geçmiş olsun. Mesut bey sizden bahsetmisti.

Mesut

Mağduriyetlerini daha fazla duyurup yeni mağdurlar oluşmaması adına Şu ana kadar iki ulusal kanal ve Muş'tan yerel basın ile görüşmeler başladığı bilgisi geldi. Hadi hayırlısı.

Mesut

Doğrudur aynı şahıslar Gemlik de 13 Şubat'ta kamu davası görülecek aynı tarihte aynı yöntemle benim gibi parasını aldıkları bir müşteki ile dosyamız birleştirildi

Samet

Merhaba, mail yazdım bakabilir mısınız? ********************** bende mağdurum

Evet Fatih bey

Mesut

Fatih bey çok geçmiş olsun ayın 13 ünde 3 şahsa karşı açılan kamu davası var biz iki müşteki olarak hazır olacağız [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz

Fatih

Siz de de mi mağduriyet var acaba?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Armut.com İle Yaşadığım İnşaat Haksızlığı

31 Ekim 2023 09:32
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Armut Üzerinden Prefabrik Ev Yapımı İçin Anlaştığım Murat Yapı İnşaat'tan Şikayetçiyim

Yasin
12 Ağustos 2023 20:18
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
17 Nisan 2024 20:27