Armut Prefabrik Ev Yapımında Yaşanan Mağduriyet

İlknur
03 Ocak 2024 17:09

Prefabrik ev yapımı için Armut üzerinden ilan açtım ve bir teklif geldi. Kabul ettikten sonra iletişime geçen kişi, istediğimiz evi sordu ve bir proje çizdi. Ek özelliklerin eklenmesiyle fiyat biraz yükseldi. İlk etapta malzeme alımı için sadece 30.000₺ talep edildi ve biz de bu parayı ödedik. Belgeleri elimizde bulunduruyoruz. Daha sonra kişi, parça parça ekstra ödemeler istedi. İki gün önce başlandığı söylenen evin inşasına, bugün arsaya gittiğimizde hiçbir şey yapılmadığını görerek şok olduk. Bu durumu fark edince, hizmet sağlayanlardan resmi evrak talep etmeyişiniz ve herkese hizmet verme politikanız konusunda hayal kırıklığına uğradım. Armut platformundan duyduğum pişmanlığı ve yaşadığım mağduriyeti her yere şikayette bulunarak ifade edeceğim.

04 Ocak 2024 14:06 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

23 Ocak 2024 17:21

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Murat
Murat

İlknur hanım aynı kişiler tarafından mağdur edilmiş olabiliriz. Eğer isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Mail adresim ********************. mail adresini göremiyorsanız eğer cevat yazıp boşluk bırakmadan tarik yazın ve et @ işareti koyun. Devamı Gmail zaten.

Armut.com'da Yarım Kalan Tadilat Ve Yetersiz Destek

Meryem
10 Eylül 2025 01:51
armutcomda-yarim-kalan-tadilat-ve-yetersiz-destek-1.jpg

Armut.com’da Ödeme Alamama Ve Teklif Ücretlerinin Yüksekliği Mağduriyet Yaratıyor

Gamze
06 Ağustos 2025 01:13
Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Armut Tadilat Hizmeti Değerlendirmesi

Hüsamettin