Evdeyken Kargonun Posta Kutusuna Bırakılması Sorunu

9 Aralık 2024 12:09424

Aras Kargo Esenyurt barbaros hayrettin paşa mahallesine bakan şubesini arayıp uyarmama rağmen kargomu posta kutusuna bırakıyorlar. Hiç arama zahmetinde bulunmadan posta kutusuna bırakıyorlar. Evden çalışan bir insanım. Evde olduğum halde nasıl posta kutusuna bırakılıyor?

24 Aralık 2024 16:12

Aras Kargosu Bulut Şubesi defalarca kendilerini uyarmama rağmen kaideye alınmadım. Kargom posta kutusuna bırakılıyor sonra tarafıma teslim edildi diye mesaj atılıyor. Evden çalıştığım halde kapıma getirmiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda dalga geçer gibi kargo alanı posta kutusu varsa oraya bırakılır diyor. Benim kargomda bana teslim edilecek posta kutusuna bırakılmayacak diyorum ısrarla bırakılabilir diyor. Bütün kargo şirketleri kapıma kadar getirip şahsıma kargomu teslim ediyor. Sizin ayrıcalığınız ne? Kargo şahsa teslim edilmeli posta kutusuna değil. 4 sefer uyardım el insaf ya.

9 Aralık 2024 12:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Güven S. Yapmış olduğunuz geri bildirim çözüm ekibimiz tarafından incelemeye alınmış ve takip sürecimiz başlatılmıştır. Ekip arkadaşımız, ihtiyacınıza uygun çözümleri oluşturarak 30925309 numaralı bildiriminizle ilgili sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Aras Kargo olarak tüm geri bildirim süreçlerine çok önem veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin ilettiği tüm konular üzerinde gerekli çalışmalar yapılmakta olup elde edilen sonuçlar ise süreçlerimizde hizmet kalitemizi daha da geliştirmemizde önemli rol oynamaktadır. Hizmetlerimizle ilgili her türlü talep, öneri ve tüm konularınızı geri bildirim formumuzu doldurarak ilettiğiniz takdirde de aynı şekilde sizlerle hızlıca iletişime geçilecektir. Paylaşımınız ve firmamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz Saygılarımızla, Aras Kargo Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

Güven
13 Aralık 2024 17:58

Hiçbir çözüm sunulmadı, yeni verdiğim sipariştede aynı sorunu üstüne tekrar yaşadım. Uyarmama rağmen kaideye alınmadığımı düşünüyorum bu sebeple. Tarafıma teslim edildiğini söylüyor jpg de gördüğünüz gibi ama yalan maalesef posta kutusuna bırakmışlar tekrar. Uyarmama rağmen size şikayet etmeme rağmen tekrar tekrar bu mağduriyeti bana yaşattınız.

Güven
26 Aralık 2024 01:41

Evet, hiçbir gelişme yok. Hiçbir çözüm sunulmadı. Müşteri memnuniyeti önemsenmiyor. Müşteri kaideye bile alınmıyor. Kurumsallığınıza hiç yakışmadı bu davranışınız.

Aras Kargo Kapıya Teslim Yapılmaması

31 Temmuz 2024 15:25224

Aras Kargo'yla sürekli bu sorunu yaşıyorum. Kapıya teslimat olarak sipariş ettiğim ürünleri kapıya bırakmıyor, asansör o...

1 Destek

Aras Kargo Kargolarımız İçin Dagıtım Yapmıyorlar

6 Şubat 2024 12:58175

Aksaray'daki Aras Kargo şubesi kargolarım için sürekli evinizde bulunamadığınız için şubeye bırakılmıştır mesajı atıyor....

Aras Kargo'nun Sürekli Şubeye Yönlendirmesi

17 Ekim 2024 18:35210

"Adrese teslim için teşekkürler. İletişimde problem olmadığı için de. Umarım yakin zamanda yeniden böyle bir şeyle karşılaşmayız"

Aras Kargo'nun Sürekli Şubeye Yönlendirmesi

Aras Kargo Dan Gelen Gönderimler İle İlgili Şikayet

6 Mart 2024 16:29136

"Şikayetime güzel dönüş aldım teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Aras Kargo 4 Kat İnmek Zorunda Bırakıldım,  Sadece 1 Kg 1 Desi Kargo İçin!

Aras Kargo 4 Katİnmek Zorunda Bırakıldım,  Sadece 1 Kg 1 Desi Kargo İçin!

Serdar

Orhan
Aras Kargo Şikayetçiyim, Bana Yapıldı Herkese Yapılır

Aras KargoŞikayetçiyim, Bana Yapıldı Herkese Yapılır

Doğan
Aras Kargo Elemanında Sorun Var!

Aras KargoElemanında Sorun Var!

Canan
Aras Kargo Çalışanı Darp Etti!

Aras KargoÇalışanı Darp Etti!

Dağhan

Öne ÇıkanKonular