Özge sonucu yetersiz buldu

28 Ekim 2024 15:16

25 Ekim 2024 tarihinde Amazon'dan yapmış olduğum siparişin teslim tarihi 28 Ekim olarak görünüyordu, bu nedenle iş yerimin adresini verdim. Aras Kargo güya 26'sında iş yerime gelmiş, kurye telefonla arama zahmetinde bile bulunmadı. Bir de çalıştığım yer resmi bir kurum, hafta sonu kapalı olduğunu bile bile neden dağıtıma çıkarıldı kargom, onu da anlamış değilim. Belki de hiç gelmedi, kurye 'adreste yoktunuz' diye mesaj geldi, 3 iş gününde alacakmışım. Bugün sabah müşteri hizmetleri ile görüştüm, durumu anlattım, kargoyu tekrar dağıtıma çıkaracaklarını söylediler ancak yine gelen giden olmadı... Bu durumu sadece Aras Kargo'da yaşıyorum ben. Diğer kargo firmalarının kuryeleri telefonla arıyor, iş yerinde değilsem ya da evde değilsem yandaki dükkanlara bırakmalarını rica ediyorum.

28 Ekim 2024 15:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

28 Ekim 2024 16:40

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Özge
28 Ekim 2024 18:51
Aras Kargo'nun Teslimat Sorunu

Buraya yaptığım şikayetten sonra İstanbul dan aradılar sağ olsunlar 18.29 da dağıtıma çıkmış kargom. 18.36 da yine adres hatalı kargonuz teslim edilemedi diye mesaj geldi. Dalga geçiyorlar insanlarla resmen. Crs kamera kaydına bakacağım is yerinde gelmişler mi gelmemişler mi!

Özge
30 Ekim 2024 12:39

Kargomu esim şubeden gidip teslim aldı, yine getirmediler. Kamera kayıtlarına da baktım ne 26 Ekim de ne de 28 Ekim 18.29 da gelmemisler. Adreste yoktunuz deyip mesaj atmayı biliolar ancak. Kamera görüntülerini de atacağım buraya. Kimse uğraşmadığı için islerini düzgün yapmıyorlar. Şubeden alacak olsam şube teslim seçerim zaten demek ki gelemiorum ki adres teslim istiyorum

Canan
30 Aralık 2024 11:51
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
19 Ekim 2024 14:44
"Teşekkür ederim."

Mert
28 Ağustos 2024 16:47
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
13 Temmuz 2024 18:08