Aras Kargo Uğrama Notu Bırakıldı (gelmemesine Rağmen) (1-2) Yalanı

19 Ağustos 2024 21:44

İstanbul Florya Aras Kargo Şubesinde dağıtıma çıkartılan Sevk İrsaliye No:112363865444217 takip numaralı kargom, kurye tarafından evime getirilmeden tekrar şubeye uğrama notu bırakıldı. Not düşülmüş, teslimat şubesine iade edilmiş. Onu da ben kargo takip numarasından baktığımda gördüm. Hiçbir şekilde tarafıma ne telefon ne de bildiri mesajı gelmedi. Kapımda güvenlik duruyor Bunun için ödeme yapıyorum 4 kargo firması sorunsuz ulaşıyor Evimde 3 kişi daha oturuyor, herkes evde kapı dahi çalmadı. Yani anlayacağınız, adresime uğramadan şubeye geri teslim edilmiş. Kargoyu dağıtıma çıkartan Florya Şubesi Bir de kargom hala teslim edilmedi. Mesajımı okuyan diğer tüketici arkadaşlar Aras Kargo ile çalışarak vaktinizi harcamayın Gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkürler.

19 Ağustos 2024 21:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

27 Ağustos 2025 18:18

08 Aralık 2023 10:11