Pelin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 16:01

Antalya Manavgat Selge Şubesi kurye E**** ismindeki şahıs beni tehdit etti. Kapıma dayandı, bu adam son 1 yıldır sürekli sıkıntı çıkarıyor. Şubeye şikayet etmeme rağmen şube müdürü asla bir şey yapmıyor, çok korktum elim ayağım titredi. Tek başına bir kızım ben ve kapıma gelip hakaretler, tehditler yağdırdı ve asla işlerini yapmıyorlar. Koca kargoyu yolun ortasına bırakıp gittiler. Zaten kargo hep zarar görmüş yere sert atarak koydu. Bu adam insan sağlığı için bir tehdit unsuru, öfkesini kontrol edemiyor. Lütfen böyle insanları çalıştırmayın artık. Uzun zamandır ben bu sorunu yaşıyorum ve tek yaşayan ben değilim. Kaç kişi şikayet etmiş zaten adamı ama hala işten çıkarmıyorlar.

19 Ekim 2023 16:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

19 Ekim 2023 17:14

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Pelin
Pelin
02 Kasım 2023 15:08

Hayır herhangi bir geri dönüş yapılmadı

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 19:34