Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Kargo Paket Patlaması

02 Mayıs 2024 10:26

Bu kadar sorumsuz bir şirket sağlam kutuyu atarak mı getirdiniz? Yazık, ne olacak şimdi bu ürünün parası? Bir de hasar için o kadar dilekçe yazmamızı istiyorsunuz. Bu nasıl bir iş anlayışı? Aldığınız taşıma ücreti için çok üzgünüm. Sizlere güvenmek de hata tabii. Siz parayı aldınız, işiniz bitti.

02 Mayıs 2024 17:24

30 nisanda kargo geliyor kızım teslim alıyor bırakan arkadaş çocuğa tutanak falan yazdırmıyor kargoyu bırakıp gidiyor kargo hasarlı ürün patlamış şikayet vardan yazı yazdım temsilci ulaştı bana diyor site üzerinden form doldurun bir de islak imzalı kağıdı kargolayın sanki hata veya suç benim gibi bir de bununla uğraş diyorsunuz lanet olsun kutu komple ezik bırakılmış gidilmiş şube bizlik bir şey yok diyormuş benim mi suç hata onların olduğu halde görsel attım video resim mevcut olduğu halde bir de 1 Mayıs resmi tatildi çalışan çocuk olunca kandırmış tutanak tutmadan bırakıp gitmiş kod bile istememiş

02 Mayıs 2024 10:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

02 Mayıs 2024 14:50

Hiçbir geri dönüş olmadı olmasınida beklemiyorum Yazıklar olsun olan parama oldu

02 Mayıs 2024 17:01

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

02 Mayıs 2024 17:55

Hiçbir çözüme ulaşılmadı aksine hala beni uğraştıracak yok form doldurun yok merkeze kargolahin deyip diyorlar şube çalışanları saten umrunsa değil ama çocuğu kandırıp gitmesini biliyorlar Yazıklar olsun

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 18:00
Selami sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 17:31
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 19:17

20 Mayıs 2024 14:18