Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 14:40

Sizin yüzünüzden kaçıncıya mağdur olacağım bilmiyorum. Bir insan kargo yüzünden ağlar mı? Sinirimden oturdum ağlıyorum. Bursa/İnegöl İnorsan şubesi o kadar ki asla teslimat yapmıyorlar.
Eğer büyük kargoları teslimat yapmayacaksanız kabul etmeyin. Bırakın işini düzgün yapan kargo firmaları yapsın.
1 - Kargom 25.08.2023 tarihinde şubeye ulaştığı görünüyor. 26.05.2023 te beni arayıp kargonun son günü şubeden teslim almazsanız iade gönderilecektir diyorlar. Kargonun bekletme süresi hani 3 gündü?
2- Telefonum yaptığım işten dolayı asla kapalı olmaz. İlk beni aradıklarını telefonumun kapalı olduğunu söylüyorlar daha sonra geldik evde yoktunuz diyorlar annemi o gün evden dışarı adım attırmadım kargo gelecek diye kadın balkonda beklemiş akşama kadar.
3- Bu durumu birçok kez yaşadım Aras Kargo ile çalışan firmalardan bir şey almamaya özen gösteriyorum son aldığım ürünü de alırken 100 kere sordum Arasa vermeyin diye maalesef vermişler ve durum ortada yine hüsran.
4- Benimle lütfen iletişime geçmeyin zaten numaranızı engelledim çünkü hiçbir çözüm sunamıyorsunuz talep oluşturmaktan başka hiçbir işlem yapamıyorsunuz oluşturduğunuz taleplerde hiçbir işe yaramıyor gün sonunda ben yine o şubeye gidip kargoyu alıyorum. Bir daha da Arasın a sı olan hiçbir yerden alışveriş yapmayacağım bu bana ders olsun.

26 Ağustos 2023 14:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

02 Ekim 2023 09:36
Merve sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 19:25
"Sikayetvar sitesi sayesinde gerekli ilgililere ulaştım teşekkürler"

08 Temmuz 2023 12:30

29 Temmuz 2023 16:05

26 Aralık 2023 10:06
Yine Şaşırtmadın Aras Kargo!
Yine Şaşırtmadın Aras Kargo!

Aras Kargo Kategorileri