Aras Kargo Bahçelievler Şubesi'nde Süregelen Sorunlar

Ayşenur
12 Ekim 2024 08:07

Her seferinde Aras Kargo'ya gittiğimde bir sorun yaşıyorum. Neredeyse 5-6 senedir internet alışverişi yaparım ve iki defa Aras Kargo sayesinde mağduriyet yaşıyorum. Aras Kargo'nun telesekreterinin yaptığı yanlış yönlendirme ve ismini bilmiyorum. Her seferinde o personelle tartışmak zorunda kalıyorum. İnsanı azarlıyor ve kargo bulmakta zorlanıyor. Beyefendi eğer ki yapamıyorsa, memnun değilse işi bırakmalı. Salı günü Aras Kargo Bahçelievler Bengi Şubesi'ne 5 civarı gittim, kargom vardı Ayşenur Y*** adına. Onu almak için geldim dediğimde kod istedi. Kod göndermediler. Herhangi bir arama yapıp 'şubede kargonuz var' diyebiliyorlar ama SMS göndermiyorlar. Bana dediği, oradaki personelin 'Sizin burada kargonuz yok, teslim alınmış' şeklindeydi. 1 ay önceki siparişten bahsediyor. 'Ayşenur Y*** olarak bakın' diyorum, baktım yok diyor. İçeri girdi, kargo aradı ki artık arar gibi mi yaptı, bilemiyorum. 'Yok' diyerek geldi. Daha fazla sinir oldum. Haliyle her geldiğimde bu problemi yaşıyorum. 'Niye kargomu bulamıyorsunuz? ' diye sitemde bulundum, haklı olarak kod istedi. Tekrar 'Kod falan yok' diyorum, hala anlamıyor. 'Biz sizi aramadık hanımefendi' falan dedi. Ben de arama kaydını açarak telefonu önüne fırlattım. 'Bunlar Aras Kargo'ya ait değil mi? ' diye sordum. Onlar şubenin 444'lü numarasıydı, diğerleri şahsi numaraya ait olan bir numaraydı diye cevap verdi ama bu sırada yüksek sesle cevap veriyor. Beyefendi, bana müşteriye karşı asla üslup söz konusu değildir. Daha sonrasında telefonu önüne koyduğumda 'Siz kimsiniz, telefonu nasıl bu şekilde bırakıyorsunuz? ' diye bağırarak hakaret etmeye başladı. 'Siz kimsiniz, ne zannediyorsunuz kendinizi? ' Daha sonrasında Ayşenur olarak baktığında buldu ama daha önce baktım deyip bulamamıştı. Kargomu açıp getirdi. Cevabım sadece şu oldu: 'Demek ki neymiş, bakınca bulabiliyormuşsunuz.' Daha önce de buna benzer bir durum yaşadık, yine bulamadı kargomu. Onun hakkında şikayetim hala mevcut ve bu da o şikayete bir ek şikayetimdir. Gereğinin yapılmasını diliyorum.

12 Ekim 2024 08:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

05 Ekim 2023 11:56
Gül sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2025 09:31
"Sorunumu çözen ilgilenen temsilcimin güzel tatlı üslubu için çok teşekkür ederim tatlı diliyle konuşması da yeterliydi benim için çözüm odaklı ve hemen sorun çözen biri olarak işinde başarılar diliyorum"
Aras Kargo'nun Sürekli Teslimat Sorunları

29 Kasım 2024 17:22

Ayşenur
13 Haziran 2024 11:13
Necmi sonuçtan çok memnun

11 Mart 2025 19:51
"Doğan beyin ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum kargom teslim edildi. Keşke bu tarz almış olduğumuz hizmetlerde süreç ve surum buraya kadar gelmese daha iyi olur sorunsuz hizmet anlayışı hepimizin en doğal hakkı"
Aras Kargo'nun Teslimat Yalanları Ve Şube Karmaşası
Aras Kargo Kategorileri