Yaren sonuçtan memnun

29 Eylül 2023 18:42
Yaren'in Teşekkür Mesajı
“Doğan bey, benimle iletişime geçti. Teşekkür ederim kendisine. Kargomu teslim aldım 4-5 günün sonunda :) Fakat bir daha tercihim olmaz.”

Aras Kargo, 3088284613396 ve 3089264882660 takip numaralı kargolarımı inceleyiniz. Kargolarım adres tanınamıyor şeklinde girilip, kurye bey sokağa bile girmeden evine geri dönüyor. Ben eve teslim ürünümü neden kendimi yorarak şubelerinden almak zorundayım? Sizin işiniz ne? Müşterici temsilcisi diyor ben şubeye ya da kuryeye ulaşamam. Tek yaptıkları bana zaten takip kodundan gördüğüm şeyleri söylemek. Şubede kuryenin nasıl telefonu olmaz! Kurumsallıktan uzak, ne yaptığı belli olmayan bir firmasınız. Yarın nişanım var ve matbaacılar kargo şubeniz kargomu getirmiyor. Bu yüzden ayakkabı almak zorunda kaldım. Gidin şirketin avukatıyla görüşün. Pazartesi ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak. Sizden aldığım ayakkabının fişiyle beraber menfi zararımı talep edeceğim. Bunu da paşa paşa ödeyeceksiniz.

30 Eylül 2023 12:41

Hala arayan soran yok. Sorunuma çare bulan merkez şube görevlisi vs hiçbir şey yok. Kurumsallık sıfır, hizmet sıfır. Kargo ücretlerimi ve her türlü zararımı alacağım. Zannetmeyin insanlar şubeye gelip alıyor ve bir şey demeden gidiyor. Aldığınız maaşı nasıl gönlünüzce yiyebiliyorsunuz şaştık kaldık vallahi. Tez vakitte çıkışınız verilsin de artık işini seven, düzgün elemanlar alınsın yerinize. Bir de teslimat şubesinde girişi yapılıyor. Ne gerekirse yapacağım hatta işvereninize ulaşıp iş sözleşmenizin feshini bile talep edeceğim.

Ek
29 Eylül 2023 18:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

30 Eylül 2023 15:09
Aras Kargo Adres Tanınamıyor Diyerek Kargomu Getirmiyor

:) Pazartesi görüşeceğiz sizinle. Evime geldiniz de ben kabul etmedim öyle mi!

02 Ekim 2023 14:55

Aras Kargo Adrese Teslim Kargom Şubede Bekletilip İadeye Gönderildi

04 Nisan 2024 18:33

Batuhan
12 Temmuz 2023 15:30
Derya sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 22:31
Ranan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2025 22:38
"Hızlı çözüm için teşekkür ederim."
Aras Kargo Teslim Edilmedi, Yanlış Bilgi Verildi Ve Müşteri Mağdur Edildi

Aras Kargo Kategorileri