Mehmet sonuçtan çok memnun

Aras Kargo Adıma Ait Olmayan Gönderim Hakkında Bilgi Alamıyorum. Şikayetçiyim.

Aras Kargo Adıma Ait Olmayan Gönderim Hakkında Bilgi Alamıyorum. Şikayetçiyim.
13 Haziran 2023 09:47

10 Haziran 2023 yani geçen cumartesi günü Manisa/Salihli Gaziler Mahallesi Aras Kargo şubenizden dolap kargomu kod oluşturarak 3066763801085 kargo takip numarasıyla gönderdim. Dün sabah kargonun akıbetini sitenizde t. N girerek sorgulatmak istediğimde güvenlik kodunu doğru bir şekilde girmeme rağmen yenilenip duruyor. Çağrı merkezini arayıp durumu öğrenmek istediğimde gönderimin benim adıma soyadıma ait olmadığı için bilgisini vermediler. Nasıl oluyor da dolap üzeriden kargo firmasına aktarılan bilgilerimin girilmesi gerekirken bir başka isim soy isim girilerek benim gönderim kargolanabiliyor. Böyle bir saçmalığın izahını bana derhal yapın lütfen.

13 Haziran 2023 09:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

14 Haziran 2023 12:46

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

14 Haziran 2023 19:09

Sadece müşteri hizmetleri hizmetlerinden benimle irtibata geçerek destek veren bayana 5 yıldız veriyorum firma ve şube çalışanları kendi üzerilerini sakın bir taraflarına alınmasın sakın pislik şube çalışanı

03 Ağustos 2023 16:21
Aras Kargo İle Taşınan Kargo Belirsizliği Ve Komik Müşteri Hizmetleri
Aras Kargo İle Taşınan Kargo Belirsizliği Ve Komik Müşteri Hizmetleri
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 16:20
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 15:59
Umid sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 12:32
Fatih sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2023 02:50
"Şikayetimi ilettiğim andan itibaren hem merkezdeki hem de şubedeki müşteri temsilcisi isimlerini hatırlayamadığım ama samimiyetle sorunun çözümüne odaklanan bayan arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Gönlüm kendi kargoma ulaşmaktan yanaydı ama bu şekilde bir çözüm de kısmetimize düştü. Güzel günlerde buluşmak dileğiyle"

Aras Kargo Kategorileri