Ankara Bahçelievler Aras Kargo Şubesi

30 Ocak 2024 17:17

Aras Kargo ile yıllardır çalışan anlaşması olan bir firmayım. Müşterilerimize Ankara Bahçelievler Aras Kargo firması ile kargo çıkışını orada çalışan H**** Hanım ve S**** bey aracılığıyla (muhatap olduğumuz çalışan isimleri ) gönderim sağladığımızda müşterimize ödemesi olmasına rağmen ücret alınmadan kargolarımız teslim edildi. Birkaç kez kargo ücretsiz göndermemize rağmen müşterilerimizden kargo ücreti alındı. En son aşamada ise QNB Finansbank ile çalışmaya başladıklarını söyleyip ödemelerimizi tarafımıza yapmadılar. 30/40 gün içerisinde diye bilgi verdiler. Bir kere yırtık kargo poşeti ile müşteriye kargomuzu teslim ettiler

30 Ocak 2024 17:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

30 Ocak 2024 18:01

Sürekli şubeden de farklı kişilere yönlendirildik. QNB Finansbank işlemleri için 1 hafta boyunca uğraştık ve hala ödememizi alamadık. Hala 3. Ay içerisinde ödeme yapacaklarını söylediler. Volkan adında birisine yönlendirildik ve ilgilenmedi bile. Bahçelievler şubesinden Sinan bey ve hazal hanım sürekli yaptıkları hata için özür bile dilemek yerine kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Üslup ve tutumları hiç hoş değil. Yıllardır çalıştığımız firma ile çalışmamızı sonlandırdık. Özellikle şube müdürü Sinan bey ve Hazal hanımdan şikayetçiyiz.

01 Şubat 2024 11:08

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

21 Eylül 2023 17:29

20 Kasım 2023 08:54
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:39

07 Ağustos 2023 13:18