ApriliaŞikayetvar üye markasıdır

08 Ekim 13:35

Aprilia Aprilla Sr125 Gerçekten Pişmanlık

Selçuk
26 Eylül 10:14

"Herkese Merhaba. Maalesef sıfır bir motor alıp ertesi gün sorunla karşılaşmak çok can sıkıcı. Fakat o psikoloji ile inanın sakin kalmak mümkün değil. Bu sebeple yazdığım başlık da çok ağır olmuş. Başlığı düzeltme şansım yok ama yaşadığım deneyimleri anlatarak Aprilla’ya karşı bir nebze olsun teşekkürlerimi iletebileceğimi düşünüyorum. Öncelikle başlığı düzelterek yazıya başlamak istiyorum. Aprilla, markasının hakkını veriyor. Şikayeti yazdığım gün de sonuna kadar verdi. Sorunun çözümüne olan yaklaşımları gerçekten taktire şayan. Teşekkür ediyorum müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarından dolayı. Gelelim yaşadığım deneyimlere; Aynı gün Aprilla Türkiye yetkili satış temsilcisi aradı. Sorunu bir de kendilerine ilettim. Notlarını aldılar. Aradan yarım saat geçmeden, Türkiye Distribütörü olan Doğan Trend yetkili müşteri temsilcisi aradı. Sorun ile ilgilendiklerini ve en kısa sürede de çözüme kavuşturacaklarının sözünü verip görüşmeyi sonlandırdılar. Daha sonra Scooter ı satın aldığım yetkili satıcı Herter Otomotiv’den telefon geldi. (Bu süreçte Herter Otomotiv satış temsilcisi ile de sürekli görüşme halindeydim zaten. ) Onlarda sorunun aküden kayaklı olduğunu, marşın bu sebepten dolayı basmadığını ve yine arıza ışığının akü kaynaklı olarak yandığının bilgisini ilettiler. Aküyü tekrar şarj edip en azından beni idare edebilecek seviyeye getirmişler. Motoru bu şekilde servisten teslim aldım. (Marş basmasında sorun yok ve 20km dir arıza ışığım a yanmıyor.) Herter Otomotiv garantiden Akü değişimi talebinde bulunacaklarını, fakat kendi inisiyatifleri ile süreç uzama ihtimaline karşın, aynı özellikte istediğim aküyü temin edip, faturayı kendilerine göndermem karşılığında, ödediğim parayı bana geri ödeyeceklerini söylediler. O kadar kendimi olumsuzluklara hazırlamıştım ki, bu yaklaşımları her şeyi bir anda tersine çevirdi. Sonuç olarak, kısa sürede sorun çözüldü. Marka ve firma yetkilileri ellerinden gelenin en iyisini yaparak mutlu bir müşteri kazandılar. Süreç içinde ki her şey Gayet açıklayıcı ve tatmin edici şekilde ilerledi. Teşekkürler Aprilla, Teşekkürler Doğan Trend ve Teşekkürler Herter Otomotiv."

Aprilia Sr Gt 200 Hararet Sorunu!

Muhammet

Aprilia Aprilla Amortisör Sorunu

25 Temmuz 10:52

Tunahan
24 Temmuz 13:34

"Süreç markanın iletişime geçmesi ve ilgili stickerın değiştirilmesi ile sonuçlandı. Ürünün arkasında durdukları için teşekkür ederim."

Aprilia Sr 125 Almak Pişmanlıktır

Bora
05 Haziran 00:07

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Aprilia 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %97
Marka Karnesini Gör