Emre sonuçtan hiç memnun değil

İPad 10. Nesil Ve Apple Pencil USB C Tam Yapışmıyor.

İPad 10. Nesil Ve Apple Pencil USB C Tam Yapışmıyor.
Emre
13 Ocak 2024 22:37

Vatan Bilgisayar'dan iPad 10. Nesil 64 GB tablet ve USB-C model Apple Pencil'ı Vatan Bilgisayar internet sitesi ve Muğla Vatan Bilgisayar mağazası üzerinden satın aldım. Tableti sadece kurdum ve hiçbir şekilde kullanmadım. Ancak kurulumdan hemen sonra Apple Pencil ile eşleştirdiğimde, tabletin alt tarafındaki manyetizmanın Apple Pencil USB-C olan modeliyle yapışırken sorun yaşadığımı fark ettim (üst tarafındaki mekanizmada herhangi bir sorun bulunmuyor). Yaklaşık bir ay önce aynı seri numaralı ürünleri başka bir Apple yetkili satıcısından satın almıştım ve ölü piksel sorunu yaşamıştım. Bu sorun gayet normal bir şekilde çözülmüş ve ürünü iade etmiştim. Bu nedenle, bu yapışma ve manyetizma sorununun normal olmadığını anladım ve aynı gün Muğla Vatan Bilgisayar'a başvurdum. Kendileri cihazı garantiye göndermemi ve bir sıkıntı varsa anlaşılacağını söylediler. Kabul ettim ve garantiye gönderdim. Cihaz KVK'ya gönderilmiş. KVK servisine baktım ve 'cihazınızın onarım işlemleri tamamlanmıştır ve teslime hazırdır' şeklinde bir bildirim aldım. Ancak Muğla Vatan Bilgisayar cihazda bir sorun olmadığını, teknik servisin bir sorun bulamadığını ama garip bir şekilde cihazın kutusu ile gelen şarj kablosunun değiştiğini söyledi ve yapılan tek işlemin bu olduğunda ısrar etti. Bu işlemler yapılırken Vatan Bilgisayar'dan değişim yapıldığına dair bir bilgi almadım. Yani cihazda hala aynı sorun devam etmekte. Vatan Bilgisayar'dan sorunumun çözülmesini bekliyorum. Ayrıca, iPad için yapılan işlem hakkında kendim arayıp sormama rağmen herhangi bir bilgi verilmediğini belirtmek isterim.

Metehan

Bende aynı ürünleri kullanıyorum ama alttan yapışmaz ki pencil

Tarık
30 Ekim 2024 19:46