Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
03 Kasım 2023 13:09

03.11.2023 tarihinde saat 09:21'de kıdemli uzman B**** bey ile yaptığım görüşmeden dolayı şikayetçiyim. Kendisinin üslubu, söylemleri ve iletişim şekli çok yanlış ve rencide edici şekilde gerçekleşti. Ayrıca özellikle dile getirmek istiyorum ki konuşmamızın bazı bölümlerinde kendisinin sesini yükselttiğini ve bana bağırdığını belirtmek isterim. Kendisinin tutum ve davranışlarından çok üzüldüm ve etkilendim. Hiçbir şekilde sorunuma yardımcı olmadığı gibi beni psikolojik olarak da olumsuz etkilemiştir.

Macbook Pro cihazımı yaklaşık 13 gün önce Ankamall Gürgençler servisine pil, Wi-Fi, touchpad, ekran donanımlarından şikayetlerimle birlikte bıraktım. 2 Kasım itibariyle servisten teslim aldığımda Wi-Fi anteni ve touchpad'ın değiştiğini söylediler ve diğer şikayetlerimde sorun olmadığı belirtildi. Ben servise verirken servisin işini kolaylaştırmak için kendi yaptığım testlerin ekran görüntülerini ve aldığım hata kodlarını vermeme rağmen sorunlarım giderilememiştir.

Apple destek hattından yardım almak istediğimde korkunç bir deneyim yaşadım. Benimle birlikte testler yapmamız gerekiyormuş, ben kullanıcı olarak teknik servisçilik yapamam. Ben 13 gün cihazımı size verdiğimde neden bu testler yapılmadı? Beni zaten mağdur ettiniz, bir de beraber testler yapalım diyorsunuz. Web sitenizde bu cihazın pili için 11-17 saatlere kadar dayanabileceği bilgisi veriliyor, hiçbir işlem yapılmadan 6 saatte bitmesinin nasıl bir izahı olabilir?

İlk kullanıcıyım, birçok işlem yapıp 2 güne kadar bu pilin gittiğine şahidim. Tabii ki de yıpranmadır, kullanım ömrü vardır, ama servis süreci bile devam ederken yarıdan fazla düşmesi normal değildir.

Sonrasında başka bir temsilciyle görüştüm, U*** bey kendisi süreçleri ve aşamaları güzel şekilde açıklamıştır. Kendisiyle kesinlikle beni ilgilendirmediğini düşündüğüm testlere başladık. Testlerde Wi-Fi'ı, onu, bunu kapatıyoruz. Ben zaten böyle bir testi bu şekilde yaptım, kaldı ki özellikleri olup da bunlardan faydalanmayacaksam ne anlamı var? Ben bu süreçten ve bu prosedürden rahatsızım. Ya başta telefondan testler yapsaydık ya da teknik servis bu testleri yapsaydı. Benim bunlara ayırmak istediğim vakit ve bilgim olmak zorunda değil.

Bu markayı tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri pilinin uzun gitmesi, parça sağlamlığı vb. Lakin bilgisayarımın 3 parçası değişti, ben hala mağdurum. Bu süreci aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyıp haklarımı aramaya devam edeceğim.

Apple Sebep Açıklamadan Yetkisiz Müdahale Diyor

Emine
27 Kasım 2023 10:52
Gökben sonuçtan hiç memnun değil

Gökben
26 Kasım 2023 20:55
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
20 Aralık 2023 16:27
Apple Sağlam Telefona Hasar Verip Bana Geri Gönderdi
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
21 Eylül 2023 02:02