Aysıl sonuçtan hiç memnun değil

Apple Destek Yüzünden Kullanılamaz Hale Gelen Airpods

Aysıl
13 Ekim 2024 01:55

Apple'dan aldığım Airpods 3. Nesil kulaklığımın sağ kulaklığı kullanmadığım bir dönemde kendiliğinden bozuldu. Ses gelmiyordu ve dokunmayı algılamıyordu ancak şarj oluyordu. Ben de Apple desteği aradım ve bana kulaklığı cihazlardan unutup sıfırlayıp tekrar bağlamam gerektiğini söylediler. Ben de bu adımları gerçekleştirmek için aygıtlarımdan cihazı unuttum ve sıfırladım.

Ancak sonrasında kulaklık hiçbir şekilde hiçbir cihazda gözükmedi ve dolayısıyla şu anda hiçbir cihaza bağlanmadığından kullanılamaz durumda. Kutuyu açtığım anda öyle de dursa arkadaki tuşa basılı da tutsam belli bir süre beyaz yanıp sönüyor, sonrasında kırmızı yanıp sönüyor, tekrar beyaz yanıp sönmeye başlıyor. Durum böyle olunca kulaklık garantisi de bittiğinden Apple servise yollayın dediler. Ben Diyarbakır Başarı teknik servise yolladım ve onlar da garantisi bittiği için hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyip geri verdiler.

Benim kulaklığımın solu sorunsuz bir şekilde şarj olup çalışıyordu, aynı şekilde kutusu da şarj oluyordu hatta kendisi de. Tek sorunu sağın ses ve dokunma algılamamasıydı. Ben sadece sağ satın alıp kullanmaya devam edebilirdim veya sadece solunu kullanabilirdim ama Apple destek yüzünden şu anda kulaklığım çöp oldu.

Kendilerine arayıp söylediğimde bana yenisini alabileceğimi söylediler. Dalga geçer gibi. Bütün aşamaların ses kayıtları da görüşme esnasında alınmış durumda. Ben acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum, eğer sıfırlatmasalardı benim kulaklığım kullanılabilir durumdaydı!

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods 3. Nesil Ve Apple Servis Deneyiminden Hayal Kırıklığı

Zeynep
01 Ağustos 12:24
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
11 Ağustos 2023 19:30
Apple Müşteri Desteğinin Sorumsuzluğu!
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
28 Ağustos 2023 02:26
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
14 Temmuz 2024 17:27