Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Bayi Akasya AVM Mağduriyeti. Airpods Pro 2 Şeffaf Mod Hışırtı.

Apple Bayi Akasya AVM Mağduriyeti. Airpods Pro 2 Şeffaf Mod Hışırtı.
Mertcan
24 Eylül 2024 21:08

Apple Airpods Pro 2. Nesil kulaklığımdan şeffaf modda iken hışırtı geliyor. Akasya AVM Apple bayisine gittim teknik servis gerekli testleri yaparak donanımsal ve yazılımsal bir arıza olmadığını söyledi. Bu yüzden cihaza herhangi bir işlem yapamayacağını söyledi lakin sorunum aktif olarak devam etmekteydi. Bunu belirtmeme rağmen ısrarla bir işlem yapamayacaklarını söylediler hijyenik ürün olduğu için manuel test edemeyeceklerini söylediler. Hijyenik ürün olduğu için. Bu noktada beyanımı yalanlayarak cihazımı herhangi bir değişim işlemi veya onarım işlemi yapılmamıştır. Apple destek ile görüştüğümde 45 dakika sonucunda destek çalışanı kıdemli danışman arkadaşımız dahi sinirlendi bu yaşatılan mağduriyete. Bu mağduriyetimin giderilmesi için yeterli ısrarı sağladım ama karşımda lakayıt bir tavırla bir şey yapamayacaklarını söylediler müşteri beyanını yalan yönde değerlendirdiler. Bayide yaklaşık 3 saate yakın vaktimi harcadıktan sonra, hiçbir şekilde bir hışırtı olmadığını iddia ettiler. Yanımdaki arkadaşımla tekrar test ettik ve sesler aktif devam etmekteydi. Hadi biz yalan söyledik, yalan beyanda bulunduk. Hiç tanımadığımız iki insana daha kulaklığımı rica karşılığında takıp test ettirdim iki insan da kulaklıkta bariz bir hışırtı olduğunu dile getirdi. Benim giden vaktim ve sıfır garantili diye aldığım cihaza ödediğim bedele yazık. Mağduriyetten başka bir şey değil. Hijyenik ürünü test edemiyorsanız satmayın kardeşim

Artun sonuçtan hiç memnun değil

Artun
05 Kasım 2023 09:51
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Airpods Pro Değişiminde Yıl Engeli

Burcu
06 Aralık 2024 02:06
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
28 Ağustos 2023 02:26
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
08 Haziran 2025 16:08
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

AirPods Pro 2. Nesil Sürekli Tekrarlayan Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Yakup
11 Eylül 2025 15:43