Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Airpods Pro Değişiminde Yıl Engeli

06 Aralık 2024 02:06

Apple'dan Airpods Pro kulaklık almıştım, 2020 yılında. Bu yıl kulaklığımda ses ve cızırtı sorunu yaşadım. Apple yetkili bayilerine götürdüm. Airpods Pro kulaklıklarında ses ve cızırtı sorununun kronik olduğunu ve garantisi bitse de Apple'dan kaynaklı bir problem olduğunu için değişim olduğunu söylediler ancak bu değişim 2023 yılı sonuna kadar geçerliymiş. Bu şekilde bir arkadaşım değişim yaptı. Ancak şöyle bir sorun var, ben bu sorunu 2023 yılında yaşamadığım için bu değişimden yararlanamadım. Ücretli tamir teklif edildi. 8000 TL'ye. Apple gibi ürünlerini uzunca yıllardır kullandığım ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bu firmaya güvenim oldukça sarsıldı. O yıl üretilen kulaklıklarda ses ve cızırtı sorunu kronik bir sorunmuş ve ben 2024 yılında bunu yaşadığım için değişimden yararlanamıyorum. Bu müşteriyi mağdur eden bir durum. 2023 yılında yaşasam yararlanıyorum ama benim kulaklığım daha sonra sorun verdi diye yararlanamadım! Üstelik bu sorunun kullanıcı hatasıyla ilgili bir durumu bulunmamakta, tamamen üretim kaynaklı bir sorun. Yüksek fiyata güvenerek aldığımız firmalarda bu sorunları yaşamak güven sarsıcı.

24 Ocak 2025 13:04

Apple'dan hala iletişime geçen olmadı, bu markadan ürün alırken daha çok düşünmek gerekiyor.

31 Ocak 2025 01:17

Hala firma ilgilenmedi!

Airpods Pro Ses Arızasında Değişim Süresi Mağduriyeti

İhsan
03 Mayıs 2025 16:38
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods Pro: Üretim Hatası Ve Yetersiz Bilgilendirme

11 Mart 2025 01:58

Berre
04 Aralık 2023 14:50

Apple Airpods Pro 1. Nesil Kronik Arıza

Tansel
12 Eylül 2024 12:01
Artun sonuçtan hiç memnun değil

Artun
05 Kasım 2023 09:51